ale chtěl sem taky 1pár ty páčky vypadaj moc dobře

,-pochvala
 ,-pochvala 

,-pochvala
 ,-pochvala 
 . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.Takže jestli je jeste možnost tak je beruhancus.v píše:Čau kucí našel sem toto téma pozděale chtěl sem taky 1pár ty páčky vypadaj moc dobře

,-pochvala

vitaminc píše:tak zítra tam zavolám, jen posílám seznam lidí co chtěli ty pádla:
Já, Lite, Miki, Jirik, Mad, Vašek, Venca < obě
Meloun, Vencysta < a jen spojkovou

. Já se tento týden(co bude) nedostanu do práglu, tak jestli můžu poprosti o poštu
. Já se tento týden(co bude) nedostanu do práglu, tak jestli můžu poprosti o poštu  adresa v pm
 adresa v pm

Díky
  DíkyUž jsem ti vše odeslalvitaminc píše:venca: poslal jsem všem co mi poslali v PM adresu, dnes jsem to projížděl ještě jednou a tvojí adresu jsem tam nenašel.

měsíc jsem tu nebyl tak doufám že je ještě mášvitaminc píše:Tak kluci mám je doma, pro pražáky nebo lidi v blízkém okolí se nějak domluvíme a můžem se sejít. Cena za kus je 110Kč. Pro obě 220Kč. Kdo by chtěl poslat poštou stačí říct pošlu, je to nízké a když to pošlu obálkou, myslím, že bude poštovné kolem 20Kč. Což myslím, že je pořád pohoda cena.
 jestli by ti to nevadilo tak bych si je vzal až na srazu.teda jestli tam budeš
  jestli by ti to nevadilo tak bych si je vzal až na srazu.teda jestli tam budeš 
 Při jízdě jsem ale ještě nezkoušel, protože u nás chčije a chčije
  Při jízdě jsem ale ještě nezkoušel, protože u nás chčije a chčije  
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 39 hostů