, uvidím ještě podle situace
 . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.

přesně tak, a protože seš takovej mapkař, něco ti posílám...K.O.zel píše:jakoze tady mam bejt v 11?
http://www.mapy.cz/#x=132393600@y=133162896@z=16@mm=FP
tak jo je teda situace...určitě doraž, stojí to za toRadek píše:Nooo možná bych přijel taky, uvidím ještě podle situace

na Dobříš přijedou asi 4, z jihu se pak připojí Vašek s kumpánama a Kozel od Plzně a možná TTrs (nepojede-li rovnou od nás) se napojí taky na Jihu. Radek nepojede, Mad nemůže a Plesm taky ne. Kenyo uvidíLiTe píše:Mílo, kolik lidí ti potvrdilo zítřek ?
 Sami dva jak buzničky snad nepojedem, tak neboj. A má bejt nádherně, takže to hlavně nevzdávej
  Sami dva jak buzničky snad nepojedem, tak neboj. A má bejt nádherně, takže to hlavně nevzdávej 
 Se těším jako sviňa. Dnes jsem blejskal motorku, aby byla ta nej mezi váma
  Se těším jako sviňa. Dnes jsem blejskal motorku, aby byla ta nej mezi váma  

. Užasná trasa a skvělá parta
. Užasná trasa a skvělá parta   . Příště můžem klidně rychlejc
. Příště můžem klidně rychlejc  

foto pridam anebo ho Litak hodi na rajce, to bude lepsi, pac fotek je vic a naky videa
  foto pridam anebo ho Litak hodi na rajce, to bude lepsi, pac fotek je vic a naky videa  
 a nemohl jsem se zdejchnout na celej den .. Opravdu škoda, vypadalo to na supr akci.
 a nemohl jsem se zdejchnout na celej den .. Opravdu škoda, vypadalo to na supr akci. 

a že byla šukna výborná
 a že byla šukna výborná  

Tak co, Kozle, už máš Leáče od Kenya? Budeš už na Sosnovej poprdávat?K.O.zel píše:jooo byla to paradicka: obed s utopencem zdarma, super zavody a este lepsi cesta zpet

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 20 hostů