Ukrainské pastorále 2010
Ukrainské pastorále 2010
Tak jen v rychlosti. Byl jsem, přežil jsem a více v připravovaném videocestopisu.
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
-
Re: Ukrainské pastorále 2010
radas píše:Tak jen v rychlosti. Byl jsem, přežil jsem a více v připravovaném videocestopisu.
Tipoval by som to na cestu z Kolocavy do Konsomolska /Ust Corna/?
Trefa, Komsomolsk - Ust Corna.AndyTenere píše:radas píše:Tak jen v rychlosti. Byl jsem, přežil jsem a více v připravovaném videocestopisu.
-
jojo....mam absolvovane.Neskutocne trapenie ale rad by som si to este niekedy zopakoval!!!radas píše:Trefa, Komsomolsk - Ust Corna.AndyTenere píše:radas píše:Tak jen v rychlosti. Byl jsem, přežil jsem a více v připravovaném videocestopisu.
Tesim sa na ten videocestopis
uz se tesim na dalsi foto , jinak nevypada to zrovna na cestu delanou zrovna pro tenere . jinak to plexi nekde za jizdy "upadlo" nebo bylo zamerne demontovano ?
Plexi se veze v báglíku, sem na tu dvouproudovku neviděl .Bender píše:uz se tesim na dalsi foto , jinak nevypada to zrovna na cestu delanou zrovna pro tenere . jinak to plexi nekde za jizdy "upadlo" nebo bylo zamerne demontovano ?
Tenerka to dala s odřenýma prsama ,chce to menčí kolčo na převod, jednokotouč. kolo dopředu a zadní kolo bez záchytu reakce, a creptusa , tahat do hor katalyzátor je váhový přepych
Fotky sušíme na zimní večery