Tak jsem dojezdil :-(
- Milala
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tak jsem dojezdil :-(
>Radek No nekecej, speciální sekce na pády, to čumím-vůbec by mi nevadilo, kdyby tu můj příspěvek zůstal jediný
>XT660-07: Já to tam právě neznal
>melloun-dík za soustrast -díly moc neřeším, pokud je ten kryt za 1300 jak mi řekli u nás v Yamaze, je to OK. Víc by mě mrzel ten rám za 26000,- bez DPH. To bych to fakt radši rovnal kladivem a holt jezdil klidnějc. Od určitýčástky fakt nemá cenu se s tím párat. Já stejně prd poznám, hlavně, že to táhne
>XT660-07: Já to tam právě neznal
>melloun-dík za soustrast -díly moc neřeším, pokud je ten kryt za 1300 jak mi řekli u nás v Yamaze, je to OK. Víc by mě mrzel ten rám za 26000,- bez DPH. To bych to fakt radši rovnal kladivem a holt jezdil klidnějc. Od určitýčástky fakt nemá cenu se s tím párat. Já stejně prd poznám, hlavně, že to táhne
XT660X....eXTra potěšení
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
- Milala
- Kontaktovat uživatele:
Lite, víš co mi to připomíná Starý MBéčko s nálepkama Castrol a znakem Audi přilepeným na víku kufru-kde sem to jen vidělLiTe píše:jo kdyby tam takhle bylo vyraženo husaberg to by byl míla velkej frajer
Kurva, Yamaha je Yamaha, tak tam bude Yamaha kdyby všechny Husabergy, Husquarny, Ducati, Aprilie, KTMka a já nevím co byly sebeoblíbenější. Vím, že to myslíte dobře, abych ušetřil, ale jak jsem psal víčko za 1300,- mě docela mile překvapilo. Raději se půjdu poptat znova jestli se mekánik nepřekouk
Kdybych takhle kombinoval díly, vznikla by konkurenční značka ITM-International moto
XT660X....eXTra potěšení
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Milala> KTM má taky levný díly
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
- Milala
- Kontaktovat uživatele:
takhle nějak jsem to podal:XT660X-07 píše:Milala píše:No nijak jsem se netajil, že to byla moje chyba-nebyla značka, tzn., že měla paní přednost zprava. Problém byl ve mně-zmátl mě tvar rozcestí, můj směr byl napřímo a byl jsem do poslední chvíle přesvědčenej, že hlavní je moje. Nebylakenyo píše:xt660> taky mě to trošku zarazilo minimálně by to bylo na nějakou stížnost nebo tak.. pokud teda neplatila přednost z prava... ale to by nebyla pani na zadní.. no njak to nechápu
Jo,jo - nepsal jsi že, že měla přednost z PRAVA - ale že nebyla od tvé strany značka, ale že byla na HLAVNÍ - to mění podstatně situaci - vina v tom případě jen tvoje! Gratuluji! Nejhorší nehody jsou tam kde to znáš!!!!!!
od Milala v stř 20. srp 2008 13:36:26
No jasně, ať je čemu se chechtat Jo, za blbost se platí, zapomněl jsem napsat, že na hlavní byla ta dáma, přestože jsem si do poslední chvíle myslel opak. V mém směru totiž skutečně není značka s tvarem křižovatky a vyznačením hlavní-ale koho to zajímá...Pojistná událost už je v řízení a nikomu se nic vlastně nestalo. Ještě že můžu jezdit autem a na skútru
Milala
XT660X....eXTra potěšení
Milala>hlavně že jsi celej kamaráde, vím že prachy jsou potřeba, kór když živíš rodinku, ale zdraví je fakt na prvním místě !!! Z vlastní zkušenosti vím o čem mluvím
Přeji brzké uzdravení
Přeji brzké uzdravení
Milala> tak jsem se ti to pokusil demonstrovat ,a nafotit -takže první foto :dáš oba napínáky žetězu na stejnou rysku
za druhé :přiložíš z každé strany k zadnímu kolu dvě přesně rovné tyčky,profily,latě to je jedno co hlavně aby to bylo rovné a přečnívalo za zadní kolo a před přední ,stačí tak 210,220cm,ideální bude když ti to někdo na tom zadnim kole podrží teď už jenom se snaž vyrovnat přední kolo rovnoběžně s latěma a měř mezery mezi kolem a latěmi na obou stranách,měly by být stejné,já myslím že 1mm by mohla být tolerance,přecijen je to opřené na gumě ,ale ber to tak že je to jen orientační změření,lejzr to není.Na těch fotkách u mě to neber vážně je to jenom demonstrace abys věděl vo co gou,vytáhl jsem ty tyčky z fazolí a jsou křivé jo a byl jsem sám doma tak jsem to chytil svěrkou- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
tatar> neměl jsi doma co dělat tak jsi demonstroval supr, akorát nevím jestli mužu položit moto na ten šušlpech, je to jen na dvou šroubech vzadu a dvou vepředu . . .
a ěště věcná: kolik máš nalítáno na tý pirelce?taky ti docela ubyla před očima co?
a ěště věcná: kolik máš nalítáno na tý pirelce?taky ti docela ubyla před očima co?
Lite stačí když to dáš na stojan pod zadní kolo,abys to měl rovně dneska jsem udělal závěr-pirelka má najeto přesně 2610km a hloubka vzorku je 1,5mm tudíž dojezdila ,takže hodnocení jak ve škole :výdrž-5 spolehnutí-1,teď už pujdu do něčeho jiného ale ještě nevim do čeho
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
tatar> dunlop sportmax roadsmart viz pneumatiky-moje vyjádření nebo já pujdu do další michelin pilot power 2ct odpálíš jí zasejc ?
ještě ne ,nejdřív ji ještě říznu ,pujde tak ještě 1-1,5mm
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
tatar> fuj ty máš ten nůž? nebo nějaký známý?
jo udělal jsem si ho,vím že to nedoporučujou ale seru na to
- vivik
- Kontaktovat uživatele:
vyfot ten tvuj domodelek na rezani vzorkutatar píše:jo udělal jsem si ho,vím že to nedoporučujou ale seru na to
knou haůůůůů
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Kdybych šel do silniční pneu, tak bych vzal tu, co má DudyXT... Ale nevím, co je to zač...
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Radek> continental road atack obouvá ten chlapec
tak jsem ji říznul svini a ejhle už má zas 3mm,můžu jet na sraz
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
tatar> teda osobně se mi to prudce nelíbí ěště k tomu na klouzavou sosnovou