Všechny ostatní ložiska ani gufera nejeví známky opotřebení. Vzhledem k tomu, že nové gufero (rozměry 30-52-7) stojí +/- 40Kč, já osobně jej preventivně budu měnit poměrně často. Silničáři do těchto míst asi nikdy nedostanou tolik svinčíku, enduráři by si toto místo ale určitě měli zkontrolovat při nejbližší demontáží zadního kola
Ložisko u rozety
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ložisko u rozety
Pravděpodobně díky gumovým vložkám mezi rozetou a kolem dochází k nadměrnému opotřebení gufera v těchto místech. Po nějaké době mi v tomto guferu již vůbec nedržela distanční vložka. Pod guferem tak byl poměrně hustý nános bahna a když jsem po vyčistění sundal krytku na ložisko, tak nějaká ta špína se dostala i tam. Ložisko jistě ještě dlouhou dobu vydrží, ale už trošku drhne..
Všechny ostatní ložiska ani gufera nejeví známky opotřebení. Vzhledem k tomu, že nové gufero (rozměry 30-52-7) stojí +/- 40Kč, já osobně jej preventivně budu měnit poměrně často. Silničáři do těchto míst asi nikdy nedostanou tolik svinčíku, enduráři by si toto místo ale určitě měli zkontrolovat při nejbližší demontáží zadního kola
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ložisko u rozety
U druhé Suzuki zase byly distanční válečky z nějakého měkkého kovu a o gumové gufero se do nich udělaly neskutečné drážky - jak dopadly ložiska je vidět v příloze. Asi každá značka má něco 
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ložisko u rozety
Kdyby náhodou někdy někdo potřeboval. Ložisko u rozety je č. 6304 LU.