kolik ujedete na rezervu ???
- Filip
- Kontaktovat uživatele:
ahoj mam XT660 X na rezervu jsem najel 70km pak tankuju a veslo se mi do adrze jen 11 litru tak 4 zustaly ( nadrz na 15 L ) tak premyslím kolik je realny dojezd na rezervu ne ze bych chtel jezdit na doraz ale bylo y dobre vedet kolik..nebose rídit podle kontrolky az kdyz v kuse sviti a a nezhane co 5 km ???
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: kolik ujedete na rezervu ???
ja ujel zatim asi 85 maximum. natankoval jsem asi kolem 14litu. ted cestou z rumunska jsem pri dalnicnim presunu (130km/h) ujel asi necelych 80km na rezervu a tankoval rekordnich 15,4l
Na rezervu jsem ujel nejvíc 96 a vlezlo se tam asi 14,5.
Jakmile mi začne svítit kontrolka, snažím se co nejdřív natankovat. Dneska sem ujel na rezervu 20 km a pak sem natankoval 11 litrů.
- Filip
- Kontaktovat uživatele:
tak ja dneska na rezervu 80km a nabral jsem az povicko presne 13L
- Filip
- Kontaktovat uživatele:
predevcirem na rezervu 63,3 a konec do mrtva ... je to podle me tím že tet jezdím s PWC a je jasne že s vetsim vykonem roste i spotreba nehlede na to že PWC není naladeny na brzde...
jinak jiz mam 2L kanistřík tak to příšte zase prubnu
jinak jiz mam 2L kanistřík tak to příšte zase prubnu
Naposledy upravil(a) Filip dne pát 01. dub 2011 21:18:21, celkem upraveno 1 x.
počítám běžně přes 100 km v pohodě, na rezervu jezdím stále, když natankuji plnou, je moc těžká do terénu - tenerka
Na mojej vychadza spotreba 3.5l na 100 ked jazdim turisticky cize predpisovo po dialnici samozrejme cca140km hod a vysie a na plnu nadrs sa my podarilo spravit 400km max ,kamarati maju pegasa a nerobya pod 5 litrou.
Tak to je slušný . Já jsem se ještě nedostal se spotřebou pod 5l. Dlouhodobý průměr mám 5,7l
Já jsem najel na rezervu nejvíc kolem 80km a papká mě 4,4L. Jednou se mě stalo s minulým XT600E že mě došel benzín naštěstí pár metrů od benzínky:-)
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak pod 5 jsem se s XTčkem taky nikdy nedostal, a to jsem to kolikrát dost šetřil...
Ja viem aj mne sa to zda velmi malo, ale meriam to pry kazdom tankovany natankujem plnu po vicko vynulujem tachac a prepocitam pri dalsom tankovani.No ked mam silne zapestie ties si potiahne mrcha:-)
-
Povedlo se mi s R 96 km pak to chcíplo, naštěstí 100m od baráku a nějakejch 500 než to chcíplo to začalo s motkou cukat, když to nasálo vzduch.....
Nazdar, bohužel tuto "soutěž" asi vyhraju, má Tenerka signalizuje rezervu v rozmezí, kdy mám v nádrži 8-10 litrů paliva a to se v mém případě rovná asi 190-240 km jízdy.
To mě pěkně štve.
Nejvíc jsem nádrž vyjel, když jsem ujel 400 km (to jsem jel na rezervu asi 90km) a pak jsem dotankoval 17 litrů, tzn. v nádrži jsem stále měl okolo 5 litrů.
To mě pěkně štve.
Nejvíc jsem nádrž vyjel, když jsem ujel 400 km (to jsem jel na rezervu asi 90km) a pak jsem dotankoval 17 litrů, tzn. v nádrži jsem stále měl okolo 5 litrů.
12.Bert píše:Nazdar, bohužel tuto "soutěž" asi vyhraju, má Tenerka signalizuje rezervu v rozmezí, kdy mám v nádrži 8-10 litrů paliva a to se v mém případě rovná asi 190-240 km jízdy.
To mě pěkně štve.
Taky tak, taky tak rezervu má Tenera brutální, můj rekord je 200km
Jel jsem s petkou benzínu a prubnul to, při 2stovce sem nervově nevydržel a petku dolil, měl jsem strach o čerpadlo, abych mu neublížil
Tak na mojej Tenerke som spravil raz na rezerve cez 150km
bol som z toho uplne ne nervy ked som nikde nevedel najst pumpu
som rad ze ma mojou chybou nikde nenechala
bol som z toho uplne ne nervy ked som nikde nevedel najst pumpu
som rad ze ma mojou chybou nikde nenechala
Na rezervu ujedu téměř 100 km. Spotřeba 3,5- 3,7l. XT jezdí prostě za hubičku a to i ve dvou. Na 9 let starém Rku mám najeto 16 tis. km bez závad
Ja som na mojej XTX spravil na rezervu 120 km a potom zdochla.. Tlačil som ju asi kilometer na benzinku