Ladaky leo vince ,progresivni predni pruziny...zatim

. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího. 
 Jaký pružiny jsi dával??? Taky je časem chci.. jenom nevím jakou značku našel jsem zatím Wilbress a Hyperpro...tak nevím..breen píše:Tak ja ozivim trosku toto tema
Ladaky leo vince ,progresivni predni pruziny...zatim
 takže jsem pouze obul lepší gumy , vyměnil řidítka, vyměnil přední blatník...  každým dnem má dorazit šusplech od touratechu na něj se těším hodně... jinak plánuju: Blastry, progresivní pružiny, padáky, nosiče kufrů, plexi a určitě se ještě něco najde
  takže jsem pouze obul lepší gumy , vyměnil řidítka, vyměnil přední blatník...  každým dnem má dorazit šusplech od touratechu na něj se těším hodně... jinak plánuju: Blastry, progresivní pružiny, padáky, nosiče kufrů, plexi a určitě se ještě něco najde  

namontovány i stupačky od Vency... super o víkendu to vyzkouším snad...
 namontovány i stupačky od Vency... super o víkendu to vyzkouším snad...
Ty ji uvidíš na vlastní bulvy,jo a doraž k HanceRadekK píše:To "magua" :
Fotečku ?
Hoj

mno ale zas na druhou stranu to i vipada lepe
 mno ale zas na druhou stranu to i vipada lepe  , ted doufam že zbydou peníze na wave koutouče a na ten nuklearní kabel na svíci
, ted doufam že zbydou peníze na wave koutouče a na ten nuklearní kabel na svíci 

Hucikuci píše:Tak sem akorát nandal nový řidítka,zrcátka,vyhřev gripy a zadní stupačky a musel sem leoše obalit carbon folií, protože před zimou se v boudě udělalo vlhko a zflekattělimno ale zas na druhou stranu to i vipada lepe
, ted doufam že zbydou peníze na wave koutouče a na ten nuklearní kabel na svíci
 děkuji
 děkuji  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 17 hostů