Radek>kolik jsi teda nahrkal na te Avonce ? jako ty Dunlopky co má LiTe jsou taky dost good, ale jsou o dost drazsi .. kdybys nekupovl Rkove kola tak bys ji koupil znovu ?Radek píše:tak jsem se rozhodl že půjdu do těch dunlopů co má Lite. V UK vychází sada jen o cca 500 levněji, takže je koupím u nás. Můžeš si mě, kenyo, škrtnout
nákup pneu z UK .. půjde někdo?
- CeGo
- Kontaktovat uživatele:
Re: nákup pneu z UK .. půjde někdo?
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Radku a za kolik jsi je sehnal ?Radek píše:tak jsem se rozhodl že půjdu do těch dunlopů co má Lite. V UK vychází sada jen o cca 500 levněji, takže je koupím u nás. Můžeš si mě, kenyo, škrtnout
Já je budu brát asi tady :
http://moto-pneu.cz/product.detail/1-ka ... Roadsmart/
....teda pokuď nemáš někde výrazně lepší cenu ?
oukej, takže zbylí pánové co vy na to? ve třech pošta vychází cca na 220,- Já bych do toho šel Tak se nějak rozmyslete a dejte co nejdříve vědět jestli jo a když tak co byste vzali (musíme vybrat jeden shop ve kterým budou mít všechno.. takže mě a CeGovi je to jedno který.. avon je v obou za stejnou cenu. Miki myslím vybíral z toho prvního takže to můžem vzít z prvního.. mají tuším i levnější poštu
čekám na vaše reakce tak šup kdyžtak to objendám eště před silvestrem když se dohodnem, dokud je kurz koruny příznivě nakloněn
čekám na vaše reakce tak šup kdyžtak to objendám eště před silvestrem když se dohodnem, dokud je kurz koruny příznivě nakloněn
- CeGo
- Kontaktovat uživatele:
ja jeste stale vaham mezi tou Dunlopkou a Avonkou..asi ale Avon... nechal bych to tak po tom novem roce... penize bychom ti poslali na ucet.. no a jestli jsi z Prahy tak by to urcite nebyl problem vyzvednout.. bud bych tam nejak zajel pri praci, nebo bys mi to mohl nechat nekde u nasich zakazniku.. vozime tam na vicero mist.. to uz bychom se domluvili.. znas treba tuhle firmu?http://www.fate.cz/ kukni na mapu jestli by bylo mozne to tam nechatkenyo píše:oukej, takže zbylí pánové co vy na to? ve třech pošta vychází cca na 220,- Já bych do toho šel Tak se nějak rozmyslete a dejte co nejdříve vědět jestli jo a když tak co byste vzali (musíme vybrat jeden shop ve kterým budou mít všechno.. takže mě a CeGovi je to jedno který.. avon je v obou za stejnou cenu. Miki myslím vybíral z toho prvního takže to můžem vzít z prvního.. mají tuším i levnější poštu
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
CeGo> Na Avonce mám zhruba 2300km a odhadem jsem v půlce života . Jinak kdybych neměl Rková kola, tak tam půjde znova Avon . Takhle ale nemá smysl mít nějakou univerzální pneu, když budu mít na druhejch kolech drapáky..
DoDo> Beru je z extralevnepneu, za sadu dám 5900.. Cenově to vychází úplně stejně moto-pneu.
DoDo> Beru je z extralevnepneu, za sadu dám 5900.. Cenově to vychází úplně stejně moto-pneu.
- CeGo
- Kontaktovat uživatele:
To jsem chtel slysetRadek píše:CeGo> Na Avonce mám zhruba 2300km a odhadem jsem v půlce života . Jinak kdybych neměl Rková kola, tak tam půjde znova Avon . Takhle ale nemá smysl mít nějakou univerzální pneu, když budu mít na druhejch kolech drapáky..
CeGo> viděl jsem avonku na hodně XT v cizině a chci jí zkusit, radek jí taky chválí.. není co řešit Jinak ta firma ... to teda zrovna není nic moc.. něco z naší jižní strany by nebylo .. tohle je přes celou prahu ale něco určitě vymyslíme, toho bych se nebál
- Milala
- Kontaktovat uživatele:
Tak to vítej mezi Dunlopáři-zadek roadsmart sportmax apředek D208 lepivka. Už se těším na nějakou bezprašnou vracečkuRadek píše:tak jsem se rozhodl že půjdu do těch dunlopů co má Lite. V UK vychází sada jen o cca 500 levněji, takže je koupím u nás. Můžeš si mě, kenyo, škrtnout
XT660X....eXTra potěšení
- CeGo
- Kontaktovat uživatele:
Kenyo> tak snad tato, nic jiznejsiho uz nemam ... http://www.firmy.cz/detail/201272-prago ... a-krc.html jen mam trosku strach aby se to tam nekde nezatoulao, je to vetsi firma...v te prvni je to "no problemo",tam mam zname, ale tak kdybys nemel cestu nahoru tak snad by to slo i v tom Pragosu..
CeGo> tam to znám, bydlým kousek odtutd, to je naproti tomu hotelu nějakýmu.. prodávaj tam taky čtyřkolky polaris a nějaký motorky sem koukal .. jestli se teda nepletu a kousek za tím hotelem je ducati No ideál by bylo když by to vyšlo abych byl v pze a dali sme to na osobku je to fakt kousek ke mě když ne není problém to tam doručit když to tam nějak domluvíš
takže já a Miki jsme pro .. já 1xAvon, miki sadu Conti road attack (nebo tak nějak ) takže je to na tobě CeGo Jestli jo tak můžem ... jo a bude to z toho druhýho shopu.. intobike.. nebo tak nějak
- CeGo
- Kontaktovat uživatele:
mam predni pilot sport jeste slusnou, tak jednu zadni asi vydrzi...tak sem se rozhodl, vezmu tu co Miki.. priste az budu brat tak nejspis zkusim distanziu na obe kola...
ale tak me napadá co bude s tím clem vzdyt oni tomu nepodlehaji baliky jen do 3 tisic kua, nebo jak to je ? to by znamenalo ze pri takovem hromadnem nas pekne opepri na cle...????
ale tak me napadá co bude s tím clem vzdyt oni tomu nepodlehaji baliky jen do 3 tisic kua, nebo jak to je ? to by znamenalo ze pri takovem hromadnem nas pekne opepri na cle...????
CeGo> clo??? tak to sem vůbec s ničím takovým nepočítal kua .. nechci platit clo.. to pak strácí smysl ta kopě kua ... nevíte někdo kde se to nechá zjistit jak to teda je ??
- CeGo
- Kontaktovat uživatele:
zkusim najit nekde ten limit, jestli tam je.. Ze zemi mimo EU je to do 150E..kenyo píše:CeGo> clo??? tak to sem vůbec s ničím takovým nepočítal kua .. nechci platit clo.. to pak strácí smysl ta kopě kua ... nevíte někdo kde se to nechá zjistit jak to teda je ??
tak jestli to stale plati tak asi mezi staty EU limit neni vubec:
Při dopravě zásilek z jiných členských států EU (Společenství) do tuzemska, pokud obsahují zboží, které je ve Společenství ve volném oběhu, nepodléhá zboží celnímu dohledu ani celním formalitám.
- CeGo
- Kontaktovat uživatele:
tak já a Miki bereme tuto http://www.intobikes.co.uk/products?det ... st&sd=DESC
160x60x17 mají ji tam za uzasnych 81 liber.. coz je tak 2230,-
meli jste ji nekdo??
meli jste ji nekdo??
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
proc si myslis ze je conti tak levna ? nic moc guma..... vydr ok ale ostatni PREJ nic moc, cetl a slysel jsem to od lidi co maj sporty, prepaluje se, pak jde rychle do pytle a prepalena guma te potom pri krizovce nemusi podrzet....
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
kenyo> tuhle má dudy a je s ní spokojenej . Nebude to žádná okruhovka, ale nejspíš vydrží slušně.
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Radek> dudy je s ni spokojenej, protoze zadnou jinou gumu krome tydle a originalky neskusil, on ji ale taky nejezdi do kraju, ja bych do ni osobne nesel......
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
CeGo píše:tak já a Miki bereme tuto http://www.intobikes.co.uk/products?det ... st&sd=DESC
meli jste ji nekdo??
takže Miki bere sadu těhle, ty chceš jen zadní a já avonku .. je to tak?? objednal bycht to.. libra padá už moc dlouho už tomu nevěřím že by to nechali ještě víc.. brzi ji angláni zvednou
jinak v EU se CLO prý opravdu vůbec neřeší takže pohoda... jdem do toho.
s Mikim sem na seadě dohodnut.. CeGo platí teda ten zadek conti ? jdem do toho teda ?
- CeGo
- Kontaktovat uživatele:
jasan.. za ty prachy to zkusim