Cervene? Ruzovočké jsou lepčí...radas píše:A ja si du pro MX4,cervene, za 4500, no nekup to
Co za boty na Xko?
Re: Co za boty na Xko?
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Znas to, jeden rad vdolky, jiny zase holky
cervena je dobra.
cervena je dobra.
No, bojoval jsem na mojich i s tou cervenou podrazkou, ale nakonec jsem je vzal... Cervene nebrat...
Já jdo do modrých po Novém roceradas píše:A ja si du pro MX4,cervene, za 4500, no nekup to
Hodne rozumne...
- Milala
- Kontaktovat uživatele:
Na začátku sezóny jsem kupoval boty Swift (taková základní třída)-nic jim není, slouží dobře, ale jak je ta dlouhá zima a člověk neví, co roupama, vytvořil jsem si dilema...Jedny z nich budu obouvat následující sezónu a ty staronový nechám na blbnutí
- Přílohy
-
- bfd4b6243b7b25e53472ecf96f38f9ac.image.500x490.jpg (122.59 KiB) Zobrazeno 18207 x
-
- vortice vernice.400x400.jpg (114.5 KiB) Zobrazeno 18208 x
-
- sidi-vertigo-big.jpg (56.03 KiB) Zobrazeno 18202 x
-
- _crossfire-sr-black_0.jpg (37.83 KiB) Zobrazeno 18206 x
XT660X....eXTra potěšení
Ty prvni neberu vazne, protoze to bych se stitil vzit na nohu, ale ty posledni jsem zkousel a vrzali uz kdyz je nesl v krabici...
- Milala
- Kontaktovat uživatele:
¨Co se ti na těch prvních nezdá? Jsou trochu futuro, ale to na X-ko docela sedírochito píše:Ty prvni neberu vazne, protoze to bych se stitil vzit na nohu, ale ty posledni jsem zkousel a vrzali uz kdyz je nesl v krabici...
XT660X....eXTra potěšení
A co rikate na botky cross MX z Yamaha colection?
http://eshop.motofaktor.cz/prod--boty-mx-pro-modra-742/
Naposledy upravil(a) radas dne pon 22. pro 2008 15:55:36, celkem upraveno 2 x.
Jsou spis na silnici...hruza!Milala píše:¨Co se ti na těch prvních nezdá? Jsou trochu futuro, ale to na X-ko docela sedírochito píše:Ty prvni neberu vazne, protoze to bych se stitil vzit na nohu, ale ty posledni jsem zkousel a vrzali uz kdyz je nesl v krabici...
Logo dobry, jinak do bahna mozna taky, ale za ty penize mas urcite lepsi botky...radas píše:A co rikate na botky cross MX z Yamaha colection?
radas píše:A co rikate na botky cross MX z Yamaha colection?
slysel jsem o sleve na 5300, cca. za takovy prachy stoji ta uvahu. Ale ja si koupil cervenou prilbicku takze boty budou taky
rochito píše:Logo dobry, jinak do bahna mozna taky, ale za ty penize mas urcite lepsi botky...radas píše:A co rikate na botky cross MX z Yamaha colection?
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
no už jsem s těmi "vrzáky" odjezdil celkem dost. Je fakt že vržou dost. Na chození po hradech a zámcích to skutečně nenírochito píše:Ty prvni neberu vazne, protoze to bych se stitil vzit na nohu, ale ty posledni jsem zkousel a vrzali uz kdyz je nesl v krabici...
Každopádně během jízdy to slyšet vůbec není a kolik toho člověk pěšky s motobotama nachodí?
Ja myslim, ze je to individualni...me ty Gecka padmou jak ulity...
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
když člověk nekoupí nějaké boty "made by franta z vesnice", tak si myslím že ať to bude jakákoli značka, práci odvedou zhruba stejnou . Spíš jde o to co se komu líbí a co má po "ruce" .. Těžko někdo pojede 300km vyzkoušet alpiny když má diadory hned za barákem
rochito> jinak ty gaerne vypadají fakt pěkně . Doufám, že je omkrnu dřív než před srazem
rochito> jinak ty gaerne vypadají fakt pěkně . Doufám, že je omkrnu dřív než před srazem
Presne...ja zkousel SIDI, Alpiny, Formy a Gecka... vysledek: 1. Gecka, 2. Formy, ...a pak zbytek nekde v dalce
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
ty motardacky gaerny bych bral hned na motarda snad boty koupim na motarda ne ach jo
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
Radek > Tak já stejně plánuji, že vás všechny pozvu (hlavně severočechy) na zahájení sezóny našeho motoklubu Kumpáni z Loužnice u Železného brodu, tak doufám, že dorazíte...pak mi můžete skritizovat stroj i vystroj! Pečené masíčko, klobásky, soudky piva, rum a zelená...a kopcovitá vyjížďka, kde vezu kameramana, takže protekci mají XTéčka!!!
No to by byla pěkná projížďka tady od nás z konce světarochito píše:Radek > Tak já stejně plánuji, že vás všechny pozvu (hlavně severočechy) na zahájení sezóny našeho motoklubu Kumpáni z Loužnice u Železného brodu, tak doufám, že dorazíte...pak mi můžete skritizovat stroj i vystroj! Pečené masíčko, klobásky, soudky piva, rum a zelená...a kopcovitá vyjížďka, kde vezu kameramana, takže protekci mají XTéčka!!!