zadní světlo
zadní světlo
Ahoj XTčkáři.Konečně jsem si splnil sen a koupil si XT 660R. Voní novotou,mám 15 km a už mi upadlo zadní světlo.Asi japončík moc utáhl šroubky.Ale neřeším,jde to na reklamaci.Jsem ,jak to jede.Tak se zatím všichni mějte.Super webstránky.Čus pepa Ústí n.L.
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Re: zadní světlo
vítám tě, jak se to stalo?? to upadla ta parabola s žárovkou nebo celej ten plast ?
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
vole
Po pomalém ochutnávání moto,jsem jí strkal pozádu do garáže a zjistil jsem,že mi to svítí bíle i vzadu.nejdřív jsem si myslel,že na ní sedím obráceně,tak jsem se znovu přesvěčil,posezení bylo správně.Upadlo jen červené sklíčko s kouskem parabolky,kde je sklíčko přichycený těma šroubkama.
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No konecne nekdo dalsi tady od nas severu . Zdravi te Teplice
A dalsi ze severu se hlasi Chomutov jsem uplnej zacatecnik a XT je uplne moje prvni moto.Jsem z neho uplne hotovej a jsem rad ze existuje tohle forum kde se dozvim asi vse a ani se nemusim ptat.Takze Metzelerky sundam a obuju E 09.Jeste musim vyresit boty.V crosovejch se mi spatne radi.Vsechny Vas zdravi namornik.Jo a jaky jsou vase srazy?Radek píše:No konecne nekdo dalsi tady od nas severu . Zdravi te Teplice
Cau Pepo, cau Namorniku!
Tak vas tu vitame
Zrazy su (z citania ) super! Len su vzdy straasne daleko od SR, ze Lite?!
Tak vas tu vitame
Zrazy su (z citania ) super! Len su vzdy straasne daleko od SR, ze Lite?!
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Reni> když bude na sr tak rád za tebou přijedu
Tak vám děkuji za přivítání kluci.Dnes mi konečně dorazila obj. helma s bundou,ještě nejaké doůpravy a můžu začít se zajížděním.Už se mooooc těším. Zdravím všechny a hlavně sever.
Je pekny ze jsou mezi Vami i pekny holky i kdyz jsou trochu z ruky.Taky diky za privitani a preju vsem lepsi pocasi ja stejne jezdit nemuzu nebot jsem na lodi ale sraz snad stihnu.pepa píše:Tak vám děkuji za přivítání kluci.Dnes mi konečně dorazila obj. helma s bundou,ještě nejaké doůpravy a můžu začít se zajížděním.Už se mooooc těším. Zdravím všechny a hlavně sever.
teda pepo> jedině Reni XT tě přivítala a ty "díky za přivítání kluci" hambi sa
No tak to se omlouvám.Toho jsem si nevšiml. Zdravím i nežnější pohlaví,které jsem přehlédnul. A samozřejmě se omlouvám. Při první příležitosti to dám do pořádku osobně.
Čti na hoře.RADEK Teplicetatar píše:teda pepo> jedině Reni XT tě přivítala a ty "díky za přivítání kluci" hambi sa
Hambi sa ty Tatare
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
tatare hambi sa, já nejsem něžné pohlaví
pepa> to sem přehlíd zas já tak jo no , Lite> apropo jaké ty si vůbec pohlaví
- LiTe
- Kontaktovat uživatele: