pls help - handguards
pls help - handguards
Tak už sem fakt v koncích tak beru každou radu. Mám handguardy origo od yamahy /dělá je acerbis já vím/ jen nevím které to přesně jsou. Nejspíš to budou podle vzhledu tyhle http://www.motorcycle-superstore.com/2/ ... c_ID=10099 ... nejvíc se jim podobají. Ale o co jde... potřebuju na ně ty nástavce /spoilery/ proti větru, myslím že sem je na fotkách z nějaké vyjížďky či srazu u někoho viděl, ale zaboha to na netu nemůžu sehnat. Takže pokud někdo něco víte sem s tím. Nece se mi kupovat celé jiné
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Re: pls help - handguards
kenyo> popravdě nevím, jak by na tydle šli ty nástavce viděl jsem pouze na ty moje/radkovo acerbisy
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
já je právě viděl i na těch mejch.. jsou uplně jiný to je jasný, viděl sem to na fotkách z ciziny a zdá se mi že i tady někdo od nás to měl .. ale nevím
Kenyo: já tam mám nástavce, zítra je vyfotím jestli to jsou ony které myslíš
Tak já mám orig.od yamahy (dělá je Acerbis) a u Yamahy jsem si objednal i ty nástavce Žádný problém
stařík > thx
venca > do vrbovky do yamahy se chystám zítra až dorazím do phy .. přiznám se čekal sem že mi moc nepomůžou ale tak to je grat za kolik ti je sehnali?
venca > do vrbovky do yamahy se chystám zítra až dorazím do phy .. přiznám se čekal sem že mi moc nepomůžou ale tak to je grat za kolik ti je sehnali?
Já jsem kupoval u Yamahy i moto,tak tam mám slevu 10%.Ty nástavce stáli asi 360,- ale nevím to přesně.Už to asi budeš mít objednaný,když jedeš do Yamahy.Mají to jako orig.příslušenství.kenyo píše:stařík > thx
venca> ted sem dorazil, ten kluk co tam má prodávat to řpíslušenství byl někde v čoudu tak sem si došel pro někoho jinýho, ten sice moc netušil ale našli sme to v katalogu napsal mu to tam a prej mi zavolaj co a jak.. tak se budu těšit .. horší je že tam byly jen modrý.. doufám že to seženou i v černým
tak už mi kucí z vrbovky volali, seženou je snad i do pátku, jsou někde na skladě v NL ale do tří dnů to většinou stíhaj dodat až sem akortá teda žádnejch 360,- ale 504,- čistá ruka tak doufám že mě s tím nebudou tolik zábst ručičky
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
takovejch peněéz za kus plastu , pak se pochlub fotem
Určitě tě ty ruce nebudou zábst tolik jako kdyby jsi tam neměl nic.A když sebou náhodou sekneš neurazíš páčku Mám to odskoušenékenyo píše:tak už mi kucí z vrbovky volali, seženou je snad i do pátku, jsou někde na skladě v NL ale do tří dnů to většinou stíhaj dodat až sem akortá teda žádnejch 360,- ale 504,- čistá ruka tak doufám že mě s tím nebudou tolik zábst ručičky
venca > já tam hg měl a v crashi je mám taky odzkoušené .. myslí že hoedně dobře a dobrý akorát sem potřeboval ty spojlery nahoru aby mi tolik nefoukalo na ruce, přeci jenom začíná bej na tom malinko zima a když člověk eště kapku zmokne tak to zebe
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
kenyo> 500 je jeste celkem dobra cena
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Radek> kolik stály acerb?
- Radek
- Administrátor