Tenéré konecne doma
Tenéré konecne doma
tak jsem se konecne dockal a Tenerka je v garazi. Od soboty najeto 130km.
http://picasaweb.google.com/nozesog/Tenere#
http://picasaweb.google.com/nozesog/Tenere#
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: Tenéré konecne doma
Je nadherna, preju spokojenost ! Krasna barevna kombinace.
Zajimave jak Tenere je ve vsech barvach proste uzasna. Nebo jsem jenom zamilovanej=zaujatej ?
Zajimave jak Tenere je ve vsech barvach proste uzasna. Nebo jsem jenom zamilovanej=zaujatej ?
-----------------
XT 660 R, r.v. 2004 cerna
motorově standardni konfigurace( zatim)
+ Vencovo stupacky, predni enduro blatnik Acerbis, kryt motoru a cidla stojanku Touratech
XT 660 R, r.v. 2004 cerna
motorově standardni konfigurace( zatim)
+ Vencovo stupacky, predni enduro blatnik Acerbis, kryt motoru a cidla stojanku Touratech
Diky vsem
mam najeto 170km takze nic moc, ale uz premyslim jestli to krapet nesnizim- Mych 174cm je docela malo. Dosahnu na zem jen jednou nohou, takze obcas docela legrace
Urcite tu ma par lidi Tenerku taky, kdo z nas je nejmensi? a jak to resite/neresite?
mam najeto 170km takze nic moc, ale uz premyslim jestli to krapet nesnizim- Mych 174cm je docela malo. Dosahnu na zem jen jednou nohou, takze obcas docela legrace
Urcite tu ma par lidi Tenerku taky, kdo z nas je nejmensi? a jak to resite/neresite?
mám 178cm a docela v poho, rozhodně bych nesnižoval, ten zadek bude pak hodně měkkej a na vzhled to bude moc sedlý na zadek kdyžtak si nech přepracovat sedloskautik píše:Diky vsem
asi mas pravdu, taky se mi do toho moc nechce, jen teda nevim kde by mi to sedlo pekne udelali.plesm píše: mám 178cm a docela v poho, rozhodně bych nesnižoval, ten zadek bude pak hodně měkkej a na vzhled to bude moc sedlý na zadek kdyžtak si nech přepracovat sedlo
mozna si radeji zvyknu, uvidime
-
V Yamahe Trnava mi holka ponukala nejaky KIT na znizenie Tenerky v centralnom tlmici.Neviem ci to bolo na prepakovanie,alebo priamo nieco s tlmicom.Pri mojich 177cm je to tak akurat a ked som jazdil s plnou polnou a Tenerka klesla tak som dociahol na zem celymi chodidlami./celkom fajn pocit /