Plachta na moto
Plachta na moto
kuci na srazu sem u nekolika z vas videl plachtu na moto...a tak se chci zeptat jakou ze velikost plachty to kupujete...aby to paslo. sou nepromokavy?
to by meli asi co. ale videl sem ze se ceny plachet dost ruznej tak hodte treba odkaz na nakou co mate a jak se osvedcila a tak. dick 
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: Plachta na moto
Cestou na sraz jsem si plachtu kupoval.....je to proti desti, slunci, prachu, snehu. Velikosti u toho nebyly k dispozici , proste jsem rekl ze mam XT a on mi hodil podle oka plachtu. Ja ze si ji chci primerit, on jestli mam teple vyfuky a ja ze malinko
a on se taky zasmal - no a uz jsem si to sel zkusit...Prvni byla mala druha vetsi uz sedla....
tak mam toto http://www.suzamoto.cz/cs/shop/0-vsechn ... -aquatex-l (s tou holkou to nebylo)
a jak se divam mam velikost L rozmery 220 x 104 x 147cm , sedi to pekne...nekde na fotkach to jde videt (u druhe chatky parkovano....)
po lepsi cene jsem nepatral uz nebyl cas
tak mam toto http://www.suzamoto.cz/cs/shop/0-vsechn ... -aquatex-l (s tou holkou to nebylo)
a jak se divam mam velikost L rozmery 220 x 104 x 147cm , sedi to pekne...nekde na fotkach to jde videt (u druhe chatky parkovano....)
po lepsi cene jsem nepatral uz nebyl cas
mám z Tesca za 300,- a je v klidu.. ted sem ji tam viděl v akci za 150,- rozmer ma jen jeden a na XT myslim staci.. jestli to teda neshanis na goldwinga 
Na srazu v Karlovicách mělo pár jedinců plachty od Louisu, jakou jste měli prosím velikost XXL? Zdá se mi velká podle čísel, ale zase ta menší už by neseděla na XT 
- Přílohy
-
- DIL_09306_01.jpg (11.64 KiB) Zobrazeno 15830 x
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
menší sedí na xté, mám jí, tip top sedí. Nepoužívám jí, protože když je to venku tak je to takovej píčáckej materiál. Motku máš zaflákanou a skováš jí pod plachtu, pokud je vítr a loncuje ti trochu s plachtou tak máš moto jemně poškrábanou, nešel bych do toho znovu, radši nějakou textilní, ale ta zase neochrání moc před deštěm
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
No tak co tedy vybrat??? Plachtu potřebuju pro venkovní stání.LiTe píše:menší sedí na xté, mám jí, tip top sedí. Nepoužívám jí, protože když je to venku tak je to takovej píčáckej materiál. Motku máš zaflákanou a skováš jí pod plachtu, pokud je vítr a loncuje ti trochu s plachtou tak máš moto jemně poškrábanou, nešel bych do toho znovu, radši nějakou textilní, ale ta zase neochrání moc před deštěm
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Postavit přístřešek?
Nebo si to kup a moto stav někam, kde neni větrno, do nějaký rohu nebo tak, hele ale ty jí máš stejně pořád čistou né? 
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
Tak skoro pořád čistouLiTe píše:Postavit přístřešek?Nebo si to kup a moto stav někam, kde neni větrno, do nějaký rohu nebo tak, hele ale ty jí máš stejně pořád čistou né?
mate nekdo nakou plachtu od louise? jakou? zkusenosti? dik
Já mám taky plachtu z Tesca a bohatě stačí.Velikost jen jedna a zatím spokojenost