právě teď se bude míň jezdit a víc tunit, néJarynn píše:O.k.,ale teď ke konci sezony nevim,už to tak neláká.
POWERCOMMANDER
Re: POWERCOMMANDER
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
- vitaminc
- Kontaktovat uživatele:
právě proto do toho jdu na zimu poladit a ono se budu víc těšit na první kilometry za sucha abych to vyzkoušel. A zjistil co se změnilo. Zíma je od hraní s tím. Je to jen nabídka kdo by chtěl. Asi bude ale až v prosinci
- Ninjaman
- Kontaktovat uživatele:
Sem si vzpomněl, že když jsem se v servisu Yamaha v Plzni ptal, jestli mají nějaký zkušenosti s powercommanderem, tak mě ho silně nedoporučovali. Že už tam prý měli pár zadřených XT s commanderem.
Nějak mě nenapadá proč by měli kecat, přeci jen z případných oprav mají dost peněz
Takže, co vy na to?
Nějak mě nenapadá proč by měli kecat, přeci jen z případných oprav mají dost peněz
Takže, co vy na to?
Lepší ztratit v životě minutu, než v minutě život!
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Já o žádném zadřeném XT nikdy neslyšel
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
asyk eksperty na tunynky
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
- CeGo
- Kontaktovat uživatele:
jsou nasraný, že s commanderem to jede lip, než jak to vyladili v yamaze
Origo servisaci Yamaha su asi tak dobry servisaci ako ja... Dokazem vymenit akurat tak ziarovku. Pow Comm mam a jediny problem mam s tym ze mi to dlhsie toci kym to nastartuje. Mam tam ale aj iridiovku tak je mozne ze je to aj tym, no neviem... Ale jazda je podstatne plynulejsia
3ds píše:Origo servisaci Yamaha su asi tak dobry servisaci ako ja... Dokazem vymenit akurat tak ziarovku. Pow Comm mam a jediny problem mam s tym ze mi to dlhsie toci kym to nastartuje. Mam tam ale aj iridiovku tak je mozne ze je to aj tym, no neviem... Ale jazda je podstatne plynulejsia
Čus nemáte někdo zkušenost s NITRO X FUEL COMMANDER GET POWER nerazil jsem nato a vypadá to docela zajímavě. Viz odkaz. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/NITRO-X- ... 563d25e975
- Filip
- Kontaktovat uživatele:
ahoj celkem jsem si procetl temata o PWC a chtel bych nechat naladit na brzde jen bych chtel od vás nejake referencke kde kdo byl s jakým vysledkem , cenou , prístupem moc díky
- Filip
- Kontaktovat uživatele:
dneska mensí postreh s PWC není problem dostat motorku na 5Q do omezovace 182km/h a to jsem ani nemyl plny plyn...
OTÁZKA: Je možné koupit jakýkoliv starší commander a nahrát do něj mapu na xt 660x ? Jak to funguje? Kde by se dala případně stáhnout..? Moc díky za odpovědi!
Xt660x, marwing exhaust systems, Kn.. /// Suzuki Samurai, 31x10,5x15MT Uragana,dify 1:5,2 , komplet podvozek-listí volha, winch 2,7t, pevnosťáky, špéry.. tvrdý off
Čau kluci. Nemáte někdo typ, kde za rozumnej peníz sehnat PWC III? Mám XT rok 2005 a PWC 5 mi přijde zbytečný. Od pána z motops jsem ještě dostal nabídku na EJK gen 3. Ale nevím jak bych to ladil a na brzdu se mi nechce. Pokud dobře chápu tak do PWC 3 jen nahraju mapu a frcim Snad nevadí ze jsem to tady po tolika letech oživil a doufám, ze si toho někdo všimne
Ještě včera byl jeden na bazoší za 4000...dnes už sem ho nenašel...
něco jsem tam taky zahlídl, ale nešlo mi to otevřít... už jsem našel nějaký použitý na ebay, ale nejde mi do hlavy, jak se zapojí signál na klapku, když tam vede jen jeden drátek a ne dvě svorkovnice, stejně jako ke vstřiku
Mám jeden použitý PWC III. Možná bych se nechal překecat abych ho prodal . Jinak normálně se zapojuje sériově mezi jednotku a vstřikovač a potom mezi jednotku a snímač polohy klapky.
Tak na konec jsem sehnal PWC III i PWC V s O2 optimizer. Tu pětku nejspíš prodám, protože mám xt bez lambdy a PWC III mi stačí. Nechám ho za 8000,- tak jak jsem koupil
Zdarec, prave jsem se stal novym hrdym majitelem 2010 Tenere a uz shanim PWC ... je to kvalitni cukatura, a sem tam mi to chcipa pri podrazeni. Pokud by borec, co se ozival puvodne nemel zajem, ja bych si ho vzal.
Popripade nejaky tip, kde sehnat nejaky levnejsi PWC? Ted vidim jen na motops Model 5 za 10k coz je uz trochu brutal kdyz pred par lety stary model byl za 7....
Čaues, zatím je volný ..ale od cukatůry to moc nepomůže, protože ta je způsobená částečně samotným vstřikováním a potom také eko nesmyslama nahranýma v řídící jednotce (open a close loop ve spolupráci s lambda sondou)..ale pokud to vezmeš na brzdu tak se s tím dá celkem slušně pohrátSleepy píše: ↑ned 19. črc 2020 15:09:33
Zdarec, prave jsem se stal novym hrdym majitelem 2010 Tenere a uz shanim PWC ... je to kvalitni cukatura, a sem tam mi to chcipa pri podrazeni. Pokud by borec, co se ozival puvodne nemel zajem, ja bych si ho vzal.
Popripade nejaky tip, kde sehnat nejaky levnejsi PWC? Ted vidim jen na motops Model 5 za 10k coz je uz trochu brutal kdyz pred par lety stary model byl za 7....