Ladáky & KN filtr
Ladáky & KN filtr
Ahoj ve spolek,
Mám na vás zkušený pár dotazů
Mám XTčko... překvapivě ne ted uz k veci
Chci si koupit ladaky nejdriv jsem chtel Leoše, pak me kamos prekecal do creptusu, ale kdyz jsem videl, jak to svedli do jedny roury,tak me to nejak odrazuje a asi zustanu u tech Leošů... Myslíte ze to je dobra volba? Nebo jaky vyfuky byste mi doporucili? a nevite kde by se popripade dali sehnat nejlevnesji ty Leo Vince? Ty Leo se mi zalibili podle zvuku co jsem nasel
A pak druhej dotaz, kdyz si k tomu koupim jeste KN filtra bude to k lepsimu nebo k horsimu? Budu to muset nejak dat seridit? Mam r.v. 2007 je to strikacaka ta by si to mela pobrat sama ne???
A bude to delat vetsi bordel s tim KNkem? A neohrozi to nejak zivotnost motoru?
Snazil jsem se toho tady procist co nejvic, ale je toho tu moc, tak jsem zvolil tuhle metodu v domeni ze mi nekdo poradi a zodpovi vsechny moje dotazy.
predem dik moc
Mám na vás zkušený pár dotazů
Mám XTčko... překvapivě ne ted uz k veci
Chci si koupit ladaky nejdriv jsem chtel Leoše, pak me kamos prekecal do creptusu, ale kdyz jsem videl, jak to svedli do jedny roury,tak me to nejak odrazuje a asi zustanu u tech Leošů... Myslíte ze to je dobra volba? Nebo jaky vyfuky byste mi doporucili? a nevite kde by se popripade dali sehnat nejlevnesji ty Leo Vince? Ty Leo se mi zalibili podle zvuku co jsem nasel
A pak druhej dotaz, kdyz si k tomu koupim jeste KN filtra bude to k lepsimu nebo k horsimu? Budu to muset nejak dat seridit? Mam r.v. 2007 je to strikacaka ta by si to mela pobrat sama ne???
A bude to delat vetsi bordel s tim KNkem? A neohrozi to nejak zivotnost motoru?
Snazil jsem se toho tady procist co nejvic, ale je toho tu moc, tak jsem zvolil tuhle metodu v domeni ze mi nekdo poradi a zodpovi vsechny moje dotazy.
predem dik moc
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: Ladáky & KN filtr
Asi se nedopátráš zcela jednoznačné odpovědi. Každý má nějakou jinou zkušenost. Někteří se dokonce vrátili od laďáků k originálům. ´Moje zkušenost s s laďákama je dobrá. Jsou lehčí asi o 7 kg, jede to líp od spodu, míň to cuká, míň to žere. Mám i KN.
Ahoj, dik za poznatky. Tak ona asi jednoznacna odpoved nebude existovat, ale chci prave slyset nazor vic lidi jaky s tim maj zkusenosti a tak...totr píše:Asi se nedopátráš zcela jednoznačné odpovědi. Každý má nějakou jinou zkušenost. Někteří se dokonce vrátili od laďáků k originálům. ´Moje zkušenost s s laďákama je dobrá. Jsou lehčí asi o 7 kg, jede to líp od spodu, míň to cuká, míň to žere. Mám i KN.
Jeste dotaz ty mas co za ladaky?
- Ninjaman
- Kontaktovat uživatele:
..a to to máš bez Power Commanderu nebo s ním?totr píše:Asi se nedopátráš zcela jednoznačné odpovědi. Každý má nějakou jinou zkušenost. Někteří se dokonce vrátili od laďáků k originálům. ´Moje zkušenost s s laďákama je dobrá. Jsou lehčí asi o 7 kg, jede to líp od spodu, míň to cuká, míň to žere. Mám i KN.
Lepší ztratit v životě minutu, než v minutě život!
Mám to samé jako Totr jenom jiné koncovky a taky spokojenost
Mivv bez Power Commanderu.Zdenda píše:Ahoj, dik za poznatky. Tak ona asi jednoznacna odpoved nebude existovat, ale chci prave slyset nazor vic lidi jaky s tim maj zkusenosti a tak...totr píše:Asi se nedopátráš zcela jednoznačné odpovědi. Každý má nějakou jinou zkušenost. Někteří se dokonce vrátili od laďáků k originálům. ´Moje zkušenost s s laďákama je dobrá. Jsou lehčí asi o 7 kg, jede to líp od spodu, míň to cuká, míň to žere. Mám i KN.
Jeste dotaz ty mas co za ladaky?
A co ty leo vince je to dobra volba? a co creptusy? Mate s nima nekdo nejaky zkusenosti???venca píše:Mám to samé jako Totr jenom jiné koncovky a taky spokojenost
jinak power nemam a ani o nom neuvazuju
Naposledy upravil(a) Zdenda dne pon 24. kvě 2010 19:41:09, celkem upraveno 1 x.
- CeGo
- Kontaktovat uživatele:
chyba
To myslis co?CeGo píše:chyba
zkus to trosku rozvest
- CeGo
- Kontaktovat uživatele:
to že ani nepřemýšlíš nad Powercommanderem
Jo aha, ja se lek ze myslis tou chybou ty vyfucky co chciCeGo píše:to že ani nepřemýšlíš nad Powercommanderem
ja to ani nechci tak aby to jelo stejne z toho asi o moc vic vymacknout nejde. Ale spis o vzhled a o zvuk Leose se mi libej a nasel jsem par set videi leosu a ten zvuk me taky udelal,tak jsem se predcasne zamiloval, jeste bych chtel slysel par nazoru kdo s tim ma nejaky zkusenosti,abych si treba nenabeh
Creptus lauf se svodem 2-1 + DNA2 + KN jsem mel a bez Commanderu to bylo takovy jalovy. Bud to bylo dole chudy a strilelo to s cukanim a nebo pak nahore uchlastany a vubec to neslo vytocit. S Commanderem to uz bylo jiny kafe, ale nejlepsi prinos melo tech 10kg dolu. Navic Creptus i se svodem + Commander vyjde na priblizne stejny penize jako "znackovy" laufy. Navic je myslim ted delaji i homologovany.
Cus, jo creptusy uz by ted meli bejt homologovany... Jinak dik za infoTTrs píše:Creptus lauf se svodem 2-1 + DNA2 + KN jsem mel a bez Commanderu to bylo takovy jalovy. Bud to bylo dole chudy a strilelo to s cukanim a nebo pak nahore uchlastany a vubec to neslo vytocit. S Commanderem to uz bylo jiny kafe, ale nejlepsi prinos melo tech 10kg dolu. Navic Creptus i se svodem + Commander vyjde na priblizne stejny penize jako "znackovy" laufy. Navic je myslim ted delaji i homologovany.
A jinak nemel si nekdy ty Leo Vince? Furt chci nejakou zkusenost od nikoho a jeste nikdo od nich nenapsal ani sluvko a pritom kdyz tak nejak projizdi tohle forum,tak tyhle vyfuky ma nejvic lidi.Diky
Leo Vince jsem mel, ale asi jen tyden a ani jsem je nenamontoval. Je to nejlevnejsi vstupenka do sveta znackovych ladaku. Maji slusny zvuk a diky nekolika ruznym variantam vyusteni z nich pri trose stesti dostanes vykonove i prubehem zhruba to samy jako z originalnich koncovek.
Osobne bych sel ale znova do tech Creptusu + Commander, na enduro urcite. Budes mit vyssi svetlost a vyrazne niz teziste + uspora cca 10kg. Akorat se holt kazdymu nelibi vzadu jen jedna koncovka a vyber z krytu motoru pro svody tazeny vrchem neni zrovna velky...
Osobne bych sel ale znova do tech Creptusu + Commander, na enduro urcite. Budes mit vyssi svetlost a vyrazne niz teziste + uspora cca 10kg. Akorat se holt kazdymu nelibi vzadu jen jedna koncovka a vyber z krytu motoru pro svody tazeny vrchem neni zrovna velky...
Sice mam enduro,ale zas tak hrozne to enduro nehrotim.Kdybych si kupoval masinu tedka tak bych sel asi do XkaTTrs píše:Leo Vince jsem mel, ale asi jen tyden a ani jsem je nenamontoval. Je to nejlevnejsi vstupenka do sveta znackovych ladaku. Maji slusny zvuk a diky nekolika ruznym variantam vyusteni z nich pri trose stesti dostanes vykonove i prubehem zhruba to samy jako z originalnich koncovek.
No me se creptusi prave taky vubec nelibej Chci to spis na zvuk a na vzhled coz mi prave Leo Vinci pripadaj jako super varianta
PS: Jaktoze si je ani nenamontoval?
Jinak diky za poznatky
Uvažuju o prodeji Laserů,jsem s nima moc spokojenej ale chtěl bych svody bokem.Kupoval jsem nové a mám k tomu vše .Pokud by někdo chtěl,tak na ceně se nějak dohodnem.
No a už jsou pryč Jiné ještě nemám a tak jsem musel namontovat orig.koncovky. No to je teda fakt hrůza.Nejede to,zvuk to nemá.Přišel jsem si jak na skůtru. Už se moc těším no nové,doufám že di srazu budou.
Ja bych se tech Creptusu nebal, nekombinuj to ale s K-Nkem. Ma to pak hodne vzduchu a nedomluvis se s tim, lede prez komandira . Nech tam origo filtr , 10 kg. dolu s XT udela zazraky.
Jezdim na Creptech 1/2roku, ted sem dal originály a nemohl sem se vejit do zatacky, mel sem pocit jak bych jel ve 2ojko. Creptus doporucuji, cene/vykon
Jezdim na Creptech 1/2roku, ted sem dal originály a nemohl sem se vejit do zatacky, mel sem pocit jak bych jel ve 2ojko. Creptus doporucuji, cene/vykon
jasná věc, souhlasím s tebou, creptus nemá chybu, super zvuk, hmotnost dole a pokud upravíš i zadek, tak to vypadá daleko lépe nežli dvouvýfuky,chce to jen otočit světlo, ořezat plasty a ukrojit ty uši od blatníku a nemá to chybu, až to nafotím, dám to sem, ale pokud nkdo chce, tak mu to pošlu na email, vypadá to super!!!tady je kdyžtak tel.: 775 620 533 zdeněk..........radas píše:Ja bych se tech Creptusu nebal, nekombinuj to ale s K-Nkem. Ma to pak hodne vzduchu a nedomluvis se s tim, lede prez komandira . Nech tam origo filtr , 10 kg. dolu s XT udela zazraky.
Tak nakonec jsem nesel ani do creptusu a ani do Leosu co jsem chtel.Ale sehnal jsem Giannelli.A zatim si nemuzu stezovat.Mam najeto zatim cca 300km okolo kominazdenek píše:jasná věc, souhlasím s tebou, creptus nemá chybu, super zvuk, hmotnost dole a pokud upravíš i zadek, tak to vypadá daleko lépe nežli dvouvýfuky,chce to jen otočit světlo, ořezat plasty a ukrojit ty uši od blatníku a nemá to chybu, až to nafotím, dám to sem, ale pokud nkdo chce, tak mu to pošlu na email, vypadá to super!!!tady je kdyžtak tel.: 775 620 533 zdeněk..........radas píše:Ja bych se tech Creptusu nebal, nekombinuj to ale s K-Nkem. Ma to pak hodne vzduchu a nedomluvis se s tim, lede prez komandira . Nech tam origo filtr , 10 kg. dolu s XT udela zazraky.
Lehci o par kilo nevim presne nevazil jsem,ale tak 6-7 kilo bych rek...
Zvuk parada,jizda taky. Do tech zatacek to ale lehce bude znat,jezdim opatne bojim se o ne
Mam to i s Knkem fakt pohoda.Muzu doporucit