Panceřové hadice
Panceřové hadice
Máte někdo tušení kdo a za kolik je má na eRko. Nebo jestli někdo máte nějakou poškozenou, tak mám možnost je nechat udělat, ale potřebuju vzor, nebo nákres. Nechci sundavat tu mou, protože bych nemohl jezdit.
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Pancéřové hadice
Já.... Jak to dopadlo? Sehnal jsi nebo koupil a kde? Jestli jo jde to poznat?
Re: Panceřové hadice
Zatím nic. Kašlu na to, budu to řešit až bude zapotřebí hadice měnit.
Pancéřové hadice
Tak já jsem si ji objednal tak doufám že nebudu litovat cenovka dobrá necelých 11kil
tak dneska jsem namontoval pancéřovou hadici zn. HEL no a abych řekl pravdu tak nějaký větší rozdíl tam není, čekal jsem že bude víc ostřejší a budu mět tvrdší páčku ale nic
- Ninjaman
- Kontaktovat uživatele:
Mě příjde nejlepší koupit samotnou hadici v metráži, k tomu koncovky a udělat si to sám na míru. Kdysi dávno jsme takhle dávali pancéřky kámošovi na KLR. Jak předek, tak zadek a fungovalo to výborně. Nic těžkýho na tom není a vyjde to docela levně. K XTX jsem si nedávno pořídil XR400 a mám je tam v plánu přes zimu dávat. Levné (a dle referencí z netu kvalitní) jsem našel třeba ve Speedpro v Losiný. To máš Jářku kousek až budeš potřebovat
Lepší ztratit v životě minutu, než v minutě život!
Panceřové hadice
jako brzdí to líp ale čekal jsem od toho trochu víc. a cenovka si myslím taky dobra. jinak na zadek budu dávat taky a vyjde na wemotu myslím na 9kil
Chystám se na XT660R po 10 letech vyměnit brzdové hadice za pancéřové. Máte nějaké prověřené z vlastní zkušenosti a doporučíte? Řešíte homologaci pro běžný provoz na veřejné komunikaci?