Druhá mašina do bahna :)
Re: Druhá mašina do bahna :)
Radek > sakra
jako bys mi mluvil z duše ,když jedu lesní cestou a vidím odbočku rozbahněnou od traktoru,tak smutním že nemám špunty 
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
radek> nesmíš bejt měkej, Xko zvládne hodně a s těma avonama to doufám bude eště lepší.. bahno je sice faj, ale kdo to má kua pak mejt takže radši po suchu

ideální představa by byla druhá mašina,něco kolem 120 kilo, třeba exc450,wr450 po tom hodně šilhám,ale jenom představa že bych to měl navrhnout v kruhu tatarů mě děsí
takže asi ještě dlouho ukápne jenom slina 
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
tatar> tak to tatarům ani neoznamuj
prostě na ní přijeď a bude
teda nechápu že koukáte po bahně
já spíš koukám po něčem na okruh
s čim bych se nebál padat 
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
kenyo> Xko toho zvladne hodne, ale neni to ono a Avon se ti v bahne hnedle zalepi .. Drapak je drapak
Tak rekni, ze v terenu te nemuze srazit auto, nemuze se stat, ze by ti nekdo nedal prednost, jezdi se podstatne pomaleji nez na silnici a ze to je vlastne celkove mnohem bezpecnejsi... A nebo kup neco jeste druhe polovicce a muzete jezdit spolu
Tak rekni, ze v terenu te nemuze srazit auto, nemuze se stat, ze by ti nekdo nedal prednost, jezdi se podstatne pomaleji nez na silnici a ze to je vlastne celkove mnohem bezpecnejsi... A nebo kup neco jeste druhe polovicce a muzete jezdit spolu
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
podle mě je riziko pádu v terénu mnohem větší pánové 
Tatar-> co bys řekl tady té nabídce? http://www.tipmoto.com/motorky/yamaha/1 ... t660r.html vyměnil bys to za svoje ixko?
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
totr> jezisi mmb už nikdy víc 
Riziko pádu je možná větší, ale skoro vždy s menšíma následkama. v terénu se zabije málo kdoLiTe píše:podle mě je riziko pádu v terénu mnohem větší pánové
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
no nevim, na silnici nemužeš spadnout na kámen, nespadne na tebe kamení ze skály, nezasype písek v lomutotr píše:Riziko pádu je možná větší, ale skoro vždy s menšíma následkama. v terénu se zabije málo kdoLiTe píše:podle mě je riziko pádu v terénu mnohem větší pánové
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak jasně že se v terénu padá
... Když si nějakej hobbík zlomí nohu(ruku), je to smůla jak blazén. Zatímco když bourá někdo na silnici a má zlomenou jen nohu(ruku), tak může bejt rád, že to je jen nějaká zlomenina... Fyziku prostě nepřelstíš
Samozřejmě se tu nebavím o crossových profících, který skákaj 20-30metrů, mají desítky zlomenin a v sobě navrtány 3 kila železa

lite> nezasype pisek v lomu, neutopis se v brodu.. to bylo fakt dobry

Samozřejmě se tu nebavím o crossových profících, který skákaj 20-30metrů, mají desítky zlomenin a v sobě navrtány 3 kila železa
lite> nezasype pisek v lomu, neutopis se v brodu.. to bylo fakt dobry
nabídka je to parádní,ale kdo chce erko,já mám názor takový že erko se do terénu moc nehodí,teda myslím těžší podmínky,ono bojovat s těmi kily v blátě ve svahu nebude to pravé ořechové přeci jen 190 kg je náložtotr píše:Tatar-> co bys řekl tady té nabídce? http://www.tipmoto.com/motorky/yamaha/1 ... t660r.html vyměnil bys to za svoje ixko?
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
tatar> už nato nemáš sílu ? 
Takovou motorku, která by byla ideální pro všechny příležitosti ještě nevyrobili. Takže kdo nechce univerzální motocykl "R", musí mít pro každou příležitost jiný speciáltatar píše:nabídka je to parádní,ale kdo chce erko,já mám názor takový že erko se do terénu moc nehodí,teda myslím těžší podmínky,ono bojovat s těmi kily v blátě ve svahu nebude to pravé ořechové přeci jen 190 kg je náložtotr píše:Tatar-> co bys řekl tady té nabídce? http://www.tipmoto.com/motorky/yamaha/1 ... t660r.html vyměnil bys to za svoje ixko?to by mi hodně rychle došel dech,
myslím že k tomu by mohl něco říct Milala,ten krotil ty lehké krosy tak budevědět jaký je to rozdíl
totr> asi tak