Oblečení do deště...
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Re: Oblečení do deště...
sprint, nejpomalejší jízda, wheelie, stoppie, co dál ?
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Vosanabombone CUP 2008 tak to vymyslime naky soouteze, budou se zapisovat body a vecer u ohne se vyhlasi vosa dne
ještě něco k tomuhle vláknu:
koupil sem si koženou kombošku tak sem s ní absolvoval první jízdy, pokud se hezkého počasí týká kůže u mě vyhrála na plné čáře , prsotě se v tom cítím líp než v těch hadrech , nikde se nic netřepe, přijde mi že ten vzduch kolem prostě líp obtéká. Ale pak sem zmok a zjistil že v zájmu menšího pocení má komboška pár dílků jen jakobi látkovích a tam to prochičje během chvilky.. takže do deště nebo na delší cestu kdy nevíte jestli náhodou nezmoknete jedině textilní hadry s waterproof REISA membránou
koupil sem si koženou kombošku tak sem s ní absolvoval první jízdy, pokud se hezkého počasí týká kůže u mě vyhrála na plné čáře , prsotě se v tom cítím líp než v těch hadrech , nikde se nic netřepe, přijde mi že ten vzduch kolem prostě líp obtéká. Ale pak sem zmok a zjistil že v zájmu menšího pocení má komboška pár dílků jen jakobi látkovích a tam to prochičje během chvilky.. takže do deště nebo na delší cestu kdy nevíte jestli náhodou nezmoknete jedině textilní hadry s waterproof REISA membránou
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
kenyo>vole to mám taky a stejně sem promok až na pytel
tak to máš asi nějakej shit... ten textil běžnou přehánku pobere uplně v poho.. jasný když přijde přívl jako kráva nebo jedeš celej den v dešti tak je to problematický.. ten materiál by to pobral ale je sešitej a to je problém
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
jo mě to pobere docela ok, jen to nevydrželo hodně velkou průtrž a to mě mrzí
zbytečne, myslím že už teď vím kdo bude vítězvasek píše:Vosanabombone CUP 2008 tak to vymyslime naky soouteze, budou se zapisovat body a vecer u ohne se vyhlasi vosa dne
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
kundy třeba nebudu jedinej určitě někdo bude mít 2. místo
bzzzzzzzzzzzzzzz z ZZ zZ zZ Zz
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
kurvo ěště by to chtělo vzít DBmetr uvidíme jestli maj vaše leáče větší hluk než sharony
- Milala
- Kontaktovat uživatele:
Tak si strč do vejfuku drátěnkuLiTe píše:kurvo ěště by to chtělo vzít DBmetr uvidíme jestli maj vaše leáče větší hluk než sharony
XT660X....eXTra potěšení
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Milala proč ? nějak jsem to nepochopil
- Milala
- Kontaktovat uživatele:
No přece, abys to měl zaručeně nejhlučnější. Fakt si pamatuju kluky, co to smrtelně vážně dávali do koncovky u Felicií a nadělali s tim parády Take it easy! Já tam mám seriový koncovky, tak jen trochu zlobim Možná mě na srazu inspirujete-pro všechny případy si beru drátěnkuLiTe píše:Milala proč ? nějak jsem to nepochopil
XT660X....eXTra potěšení
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Milala> vem drátěnku, chci to slyšet
no a nebo se davala struna z kytary taky ja ti prdim na mereni DB, tady de o ten ladnej prdlavej zvuk a to ty rozhodne mit nebudes muhehheee
hele max to bude mit zvuk jako Totrovy Mivvy, roura a dira do prdele duneni hodne slusny teda, to jo
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
abych se vrátil k tématu nepromoky - koupím si v pracovních oděvách nepromokavej komplet, vyjde to na 240kč a je to fakt nepromokavý, je to z pvc a nylonu a maj modrou zelenou a červenou
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
u nás maj i žlutý heč
To nezní špatné a ještě po včerejším opětovném zmoknutí, musím se někde taky podívat.LiTe píše:abych se vrátil k tématu nepromoky - koupím si v pracovních oděvách nepromokavej komplet, vyjde to na 240kč a je to fakt nepromokavý, je to z pvc a nylonu a maj modrou zelenou a červenou