facan...
facan...
tak super no, dneska sem po ceste 2x brutalne vymoknul az sem musel stavet a zdimat se vyjel sem si jen v lehkych hadrikach ............... ale o to nejde, ze sem byl zbicovanej jako krava, namasirovanej xicht od kapek, to k tomu patri, ale uz ste nekdo nekdy dostal vodniho facana vod kamionu? ................ frajer pred sebou hrnul tolik vody a jel tak rychle, ze me to malem sundalo "HRRRC nááá a bylo vymalováno"........ jakoby vam nekdo v devadesatce chrstnul 10ti litrovej kybl vody do xichtu proti tomu to nase projizdeni tema ruznejma brodama a vohazovani se navzajem je detska hra
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: facan...
Taky sem včera pěkně zmokl chvíli sem stál v garáži a čekal až okapu a jinak vodní sprchu sem dostal taky, přes cestu tekla voda a kamion se taky neobtěžoval přibrzdit, stejný pocit jak píšeš
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
mě se to stalo sice na MZetě ale taky jedu fakt opatrně, protože jedu z pneuservisu - uplně nový gumy a chcanec jako kráva, čekám na hlavní křižovatce, odbočuju doprava a mám červenou, dva kamiony zasebou před sebou hrnou vodu a jedou rychle, stíhaj to na oranžovou jenže já jsem dostal šlehu do zad a do nohou Ná, Ná ty hajzle je to takovej proud jak kdyby někdo na vás stříkam vapkou a že to hodně bolí
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
vlastne, kdyz to tak vemes, tak to bylo v takovych 140ti, pze jel proti mne, no jako pekne to se mnou zamavalo a jak nemam zavrenou helmu, tak to bylo taky prijemny
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
vasek> to věřim taky jsem jel na xtx v dešti bez kukly a štípe to jak svině, nepopsatejnej pocit co ale nic neuděláš když zastavíš, tak zmokneš a chceš to mít rychle zasebou tak jedeš rychlejš a pak to víc bolí ááááuuuuu
Vašku, to musíš v tom svým baťohu místo všech těch mazadel, leštidel a vazelín vozit nepromok
mas na mysli mazadla, lestidla a vazeliny na vaska nebo na motku?
LiTe píše:Na dani
na to myslím ale totr mazadlo nefunguje
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
ale joo, funguje.. Jenom tak ale prnich par vterin
radek to uz vozkousel
ted jde o to jestli to vyzkoušel radek, nebo bo bylo vyzkoušeno na radkovi ??? víme všeichni jak je to s jeho pověstí tady na foru co se kamarádů týká
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak a je to venku, už to Lite nezakecáme
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
proč já voe snad s dudym ne já jsem si nebral tolik totrmazačů jak ty prej já si vezmu ěště jeden, asi máš velkou spotřebu
Uffff, ještěže už jsem stará a vůbec tomu nerozumim
LiTe píše:Na dani
No pánové,nechtěli jste tady psát o kalužích........vody na cestách.Tak hezky spátky k tématu.
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Dani> nejseš stará, jen trošku opetřebenější
Liťáku, začni doufat, že mě rodiče nepustí i na sraz č. 2LiTe píše:Dani> nejseš stará, jen trošku opetřebenější
Dani> no kdyz jedu jen s kozlem a draugem, tak vozim radsi ANTIvoPICH a kdyz jedes ty, tak to zas vozim chainLUBE no, clovek nikdy nevi zejo, co se bude kdy hodit ale nevim no........ ten, co mam ted, je bez teflonu, tim ti ani zada nenamasiruju
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
prej liťáku jinak co ? mě odfoukneš svejma akrapama ?Dani píše:Liťáku, začni doufat, že mě rodiče nepustí i na sraz č. 2LiTe píše:Dani> nejseš stará, jen trošku opetřebenější