čauko, klucani.
chtěl bych si trošku zlepšit vzhled a udělat dozadu led brzdový světlo, koukal jsem na konektor pod sedadlem a zjistil jsem že od světla vedou 3 dráty, takže potřebuju najít nějaký led se třemi dráty nevíte o nečem ?
moje vize vypadá asi takto ->
Našel jsem zatím todle, ale na obrázku vedou jen dva dráty takže by to asi nešlo zapojit
http://www.auto-doplnky.com/brzdova-sve ... 52047.html
máte s přestavbou prdelky Xtéčka někdo zkušenost ? Nějaké rady ? Budu rád
LED zadní světlo
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: LED zadní světlo
napojíš to jednoduše..
tři dráty = světlo s osvětlením SPZ, brzdovým světlem ( nebo jeho funkcí) , koncovým světlem v jednom
tři dráty = světlo s osvětlením SPZ, brzdovým světlem ( nebo jeho funkcí) , koncovým světlem v jednom
Xt660x, marwing exhaust systems, Kn.. /// Suzuki Samurai, 31x10,5x15MT Uragana,dify 1:5,2 , komplet podvozek-listí volha, winch 2,7t, pevnosťáky, špéry.. tvrdý off