Srny
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Re: Srny
teda, měl jsi štěstí , nám s kamarádem co měl biga taky přeběhla přímo před nosem, on jel první a vyhnul se jí, já jsem jí ubrzdil, naštěstí se nezasekla na půli cesty jak to rády dělají
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
-
Máte kucí ale štěstí Já jsem před dvěma lety ještě na DR125 sestřelil srnu v 80km/h,teda spíš ona mě Hodil sem flopa přes řidítka a padnul na záda(bylo léto takže manžestráky a šusťákovka,žádný moto oblečení).Ale na mašině jsem odjel,hned jak sem posbíral zrcátka blinkry a stupačky Srnu jsem hodil pod mez že pro ní někoho pošlu ale bohužel byl nějakej dobrák rychlejší Nakonec z toho byli dva dny v nemocnici,odřený záda,lokty a nejhůř na tom byli kolena,takže jsem vyfasoval fofrklacky a dva tejdny pajdal.Motorka měla bohužel promáčknutou nádrž a pár odřenin,ale mam šikovnýho strejdu klempíře:-DJinak přeju mnoho ujetých kilometrů a ať se vám tyhle svině lesní zdaleka vyhybaji
- Milala
- Kontaktovat uživatele:
Jo klucí, tady u nás v Brdech jich je tolik, že mám oči jak radary. Jednu jsem málem sundal při sjezdu na kole tak v sedmdesátce a pak jsem musel zastavit, abych to vydejchal. Na motorce jsem jich pár viděl přeběhnout, ale snažím se je pokud to jde předvídat. Věřím, že to musí bejt pěkná rána-dvě jsem bohužel srazil autem a bylo to na něm znát:oops:
XT660X....eXTra potěšení
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
jojo už začínaj běhat i ve dne, ale jen sami, po jedný, ne ve stádu
- melloun
- Kontaktovat uživatele:
tak to ja sem potakal dve na jednou, jedu si a najedvou je v pulce silnice srnka, tak sem uz nestacil ani brzdit a soup sem to okolo ni v tom se tam vyritila za ni dalsi. . tak sem to profrnknul asi 80 mezi nima metrovou dírou... nastesti sem se jich ani nedotk ale pištěli pekne:)
melloun
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
ty vole sem nevěděl že srny maj metrovou díru asi nic moc pocit co mely