počuj, prečo si dal dole polepy?
Lite-ove nalepky
Lite-ove nalepky
Čau Lite,
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lite-ove nalepky
Reni> nedával bych je dolu, kdyby byli kompletní, jednu stranu jsem kus neměl a nechtěl jsem je kupovat, stojej tuším cca 2900,- nebo tak nějak
je dotažená z němec a tam to sundavaj, nevím proč, ale mě se to moc líbí, působí to agresivněji a mohutněji, ty je taky nemáš 
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
reni> mekna metaliza cece
cim se to tak lakuje? 
No, nemam. Keď motka dostala šmyk, ošúchal sa trochu ľavý plast, tak reku to prestriekame. Napadlo nás, že dáme metalízu, lenže priateľ kúpil príliš svetlú farbu a tým pádom tam už origo polepy nepasujú
Teraz obpisujem firmy, čo robia polepy, či by sa dalo zmeniť farby origo polepov, uvidíme, čo odpíšu...a keď nič nevyšpekulujem, asi to dám cez zimu na čierno a hotovo.
Mne tam ten polep chýba, vyzerá teraz tak vekslácky ošuntele, proste neni to ono
Teraz obpisujem firmy, čo robia polepy, či by sa dalo zmeniť farby origo polepov, uvidíme, čo odpíšu...a keď nič nevyšpekulujem, asi to dám cez zimu na čierno a hotovo.
Mne tam ten polep chýba, vyzerá teraz tak vekslácky ošuntele, proste neni to ono
no a co je to zabarvu? normal jako sprey nakej? 
Tebe sa to páči?K.O.zel píše:reni> mekna metaliza cececim se to tak lakuje?
Heh, v drogérii som kupila základovú farbu, modrú metalízu a lak. Plasty najprv ošmirglovala, prípadne škrabance zatmelila. No a potom ako prvá išla základová farba,potom modrá a nakoniec poriadne prelakovať tým lesklým sprejom.
Nič špeciálne
Ano, obyčajná modrá metalíza farba v spreji a potom na to sprej s lesklým efektom.K.O.zel píše:no a co je to zabarvu? normal jako sprey nakej?
no ty jo. du lakovat

K.O.zel píše:no ty jo. du lakovat![]()
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
tyo reni tebe chci domu
lakuje tmeluje
co este umis ? 
Lite,ha ha, to by si si rýchlo rozmyslel,vacsinou len frflem a buzerujem 
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
jo to by mě nevadilo
v tu chvíly bych "vypnul" a měl zavřený uši 
Lite> polepy na toho tvyho hadraka stoji litr woe komplet cela moto, tak kde si vzal 2,9k?
http://obchod.motografix.cz/catalog/pro ... 5d2f787ccc
Vasku, v Yamahe za to liter nechcú...Lite asi myslel origo polepy. Napríklad len to velké XT stoji cez tisíckuvasek píše:Lite> polepy na toho tvyho hadraka stoji litr woe komplet cela moto, tak kde si vzal 2,9k?![]()
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
vasek> vole, všiml sis třeba že to je na Rko a uplně něo jinýho ?
a není to orig. a ten co mám já ten polep, ten zatím nikdo v nabídce nemá, asi ani mít v nejbližší době nebude . . .
Reni>nedivím se že ti odstín nepasoval když jsi to kupovala v drogerii,ono se takové věci pořizují v lakovně , namíchají ti přesný odstín a pokud už stříkáš na lak nemusíš dávat základ akrylovky hodně dobře kryjou, a slívanec vyřeší šmirgl 300,500,1000,2000 pak leštit,to samé zastříkaný prach.Něco aut a mašin jsem už nastříkal ale jseš dobrá že ses dotoho pustila ,je to celkem věda 
jj,keď som videla, čo to priateľ kúpil, hneď mi bolo jasné, že to bude príliš svetlétatar píše:Reni>nedivím se že ti odstín nepasoval když jsi to kupovala v drogerii,ono se takové věci pořizují v lakovně , namíchají ti přesný odstín a pokud už stříkáš na lak nemusíš dávat základ akrylovky hodně dobře kryjou, a slívanec vyřeší šmirgl 300,500,1000,2000 pak leštit,to samé zastříkaný prach.Něco aut a mašin jsem už nastříkal ale jseš dobrá že ses dotoho pustila ,je to celkem věda
Našťastie stekanec ani prekrytý prach sa mi nepodaril, celkom dobre to vyzerá na to, že je to amatérčina home-made navyše prvý raz
příště budeme chytřejší STAROUŠKU

čo tie škaredé smajly? 
vlastně jo máš pravdu