------------------ klasické velikosti -------------------------- pro více urostlé(xxxl) -----------
bohužel je výběr z XXXL méně, ale v tiskárně jsou ochotní. Takže pokud byste si sehnali třeba vlastní triko nebo mikinu. Napište mi vzkaz a já to s nimi domluvím a napsal bych cenu.
takže bych dal termín dosažení 50 kusů, pak se objednají a budou, kdyby to trvalo nějak moc dlouho, tak to ukončíme dřív. To je jasné.cena zůstává 350 Kč při objednání 50kusů
osobní převzetí po Praze, pak jezdím tak jednou do měsíce na Vysočinu a na Slovensko, takže mohu dovést třeba Brno, Žďár nad Sázavou nebo Trenčín pro lidi na Slovensku (s platbou v eurech problém nemám ať to nemusíte měnit). Pošta při jednom kuse byla 50Kč, pří více 80Kč.
Posílal jsem obyčejně abyste měli triko dřív než pošlete peníze, ať nekupujete zajíce v pytli
Pro úplnost ještě zopakuji motivy, z kterých je na výběr:
XT660r
XT660x
XT660Z
Drobná úprava potisku je možná, kdyby někdo toužil si dát někam své jméno přezdívku logo cokoliv. Napište poslal bych vám náhled co si odsouhlasíme. Můžeme se domuvit na dovoz někam kam budu mít cestu nebo, že počkám až budete mít cestu do Prahy. Pokud Vás nebude většina se dá domluvit i vrácení pokud Vám nesedne velikost.
Na všem se dá domluvit tak stačí napsat nejlépe na mail: lukas@iporto.cz
Na konec prosím zájemce, aby sem napsali motiv - barvu trika - a velikost trika co chtějí - a převzetí takže nějak takhle XT660x - navy - XL
Díky