Pálí tu někdo na laseru?
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Pálí tu někdo na laseru?
Zdravím, potřeboval bych vypálit víko na DNA kryt a držák na navigaci . Máte někdo představu, kolik stojí takový vypálení?? Držák by byl taky rovnej, je to tvar "O" s nožičkou, nic složitého
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: Pálí tu někdo na laseru?
Podle toho kolik mu to zabere času, jestli po známosti nebo někdo cizí, a hlavně jestli je čas na mašině? Já čekám na výpalek do prosince a možná pry bude v březnu...... možná.....
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Tak už pouze Víko na DNA filtr
Pošli mi na mejl nějakou podobu jak to má vypadat, nejlépe výkres. Hodim to týpkovi co pálil ty kryty na startér.
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Sakra nákres nemám, seženu od kluků co ho maj, pokud bude možno...
Jak jsi jistě zjistil,tak při výrobě stupaček jsem použil laser a nemám problém ho použít kdykoli jindy Pokud něco potřebuješ,pošli výkres a já ti to zařídím,případně Ti cenu dám ještě před pálením.LiTe píše:Zdravím, potřeboval bych vypálit víko na DNA kryt a držák na navigaci . Máte někdo představu, kolik stojí takový vypálení?? Držák by byl taky rovnej, je to tvar "O" s nožičkou, nic složitého
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
venca> super, díky moc za nabídku, Jářkovi jsem taky posílal ten kryt, tak porovnám ceny a posléze se rozhodnu, když bude jářkova cena přibližně stejná, vezmu to u něj, nabídl se dříve
ok,v pohoděLiTe píše:venca> super, díky moc za nabídku, Jářkovi jsem taky posílal ten kryt, tak porovnám ceny a posléze se rozhodnu, když bude jářkova cena přibližně stejná, vezmu to u něj, nabídl se dříve
Tak nevím jak Jářek,ale já to taky neotevřu V čem to máš??
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
venca> no prej je to autocaďáckej soubor tak nevím.....
To asi není,bo bych to otevřel.Tak uvidíme co JářekLiTe píše:venca> no prej je to autocaďáckej soubor tak nevím.....
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
venca> no je to soubor od TTrse, nechci bejt drzej, ale rozbalil jsi to ze zipu ? To mě jen tak napadlo, protože i Radek mi říkal že .dwg je autocad.....
Je to zabalenej autokedackej DWG soubor, ale delal jsem ho v Catii V5R16.
Melo by to jit otevrit v jakymkoli DWG prohlizeci, treba: http://www.edrawingsviewer.com/
Melo by to jit otevrit v jakymkoli DWG prohlizeci, treba: http://www.edrawingsviewer.com/
Mám DWGeditor a prd. Poslal jsem to kámošoj na Laser a ten to otevřel-(v programu za 180 litrů).TTrs píše:Je to zabalenej autokedackej DWG soubor, ale delal jsem ho v Catii V5R16.
Už se počítá cena
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
venca> sakra, to bude asi darda co když to bdue v tom drahým programu
to maj k mašině a s cenou jednoho dílu na moto to nemá nic společnýho................tomu věř.LiTe píše:venca> sakra, to bude asi darda co když to bdue v tom drahým programu
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
venca> tak to je paráda
Tak ta cena bude 131,- nerez broušený-2mm. Pokud by to mělo jít poštou tak samozřejmě + poštovné a balné
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
skvělé, tak zadávám, aby to šlo do výroby , podle mě se tu i nějaký kluci chytěj co to budou chtít, každopádně nejspíš zvolím poštu
To je možný,tak možná udělat rychlovku na téma kryt na DNA Abych to nedělal na několikrát.LiTe píše:skvělé, tak zadávám, aby to šlo do výroby , podle mě se tu i nějaký kluci chytěj co to budou chtít, každopádně nejspíš zvolím poštu
Dal bych tak týden a pak výroba............co ty na to