XT SRAZ 2016
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: XT SRAZ 2016
Díky všem za krásný sraz Už se moc těšim na další
My jsme si s Madovic ještě sraz prodloužili a zdravíme od Páčkyho z mejdanu
Já jsem dorazil až dnes, nocoval jsem ještě v Přibyslavi. Za mě taky super, tak ahoj zase za rok.
Diky vsem, tahle parta proste nikdy nezklame, bylo to super
Za mě taky super, jen se omlouvám, že jsem musel odjet tak brzy. Moc rád jsem se s váma všema seznámil a snad se vám v Mohelnici líbilo. Uvidíme se příště Jo a díky za drahocenné informace
Moc zdravím a pozdravuju, díky všem za krásný sraz, super parta! Hlavně odvážnému Ondřejovi, že nás vieděl prvně a hned se ujal takové věci.
Až bude čas, hodím jsem nějaké foto. +Čus, zdraví Hančus
Až bude čas, hodím jsem nějaké foto. +Čus, zdraví Hančus