Motoráj Maraton na Ukrajině
Re: Motoráj Maraton na Ukrajině
Tak můj kolega co jsme jeli loni spolu se vyválel a otočil si koleno(prdnul mu vaz) tak je na 4týdny mimo provoz a pak rehabka,tak taky nejede
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Jede vůbec ještě někdo nebo tam budeme s Vencou sami ?
...
Naposledy upravil(a) packi dne pon 21. zář 2009 11:02:38, celkem upraveno 1 x.
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
no já jedu taky , dneska jsem dal novou gumu, tak to bude lítat
Tak možná, jestli to všechno klapne, tak bych mohl přijet aspoň fandit, ale nechci předbíhat. Ted jsem na to v sobotu v rámci rehabilitace skočil a v neděli jsem ležel s nohou obloženou ledem .
Ještě to pořát nejni vono
Ještě to pořát nejni vono
Ja idem po ose z BA. Musim len dovtedy rozchodit prechladnutie...
Tak co jede někdo mrknout jak se ostatní honěj za vítězstvím? Jedu ráno směr Praha-MB-Jičín. Přidá se někdo?
No já to budu přezouvat zítra,nějak nestíhám ale gumy jsou už domaRadek píše:no já jedu taky , dneska jsem dal novou gumu, tak to bude lítat
No to se koukej doléčit.Jinak zvadneš . Celej závod je docela rasovina.Měl jsem toho loni plný kecky,ale po dojezdu jseš šťastný jak malé dítěBranoBA píše:Ja idem po ose z BA. Musim len dovtedy rozchodit prechladnutie...
Venca: Pol roka sa na to tesim, sakra! Ked dojdu sily ostanem aspon fandit ostatnym XT a kamaratom z SK
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem za poslední měsíc jel na moto jen párkrát , tak to tam asi někde chcípnuvenca píše:No to se koukej doléčit.Jinak zvadneš . Celej závod je docela rasovina.Měl jsem toho loni plný kecky,ale po dojezdu jseš šťastný jak malé dítěBranoBA píše:Ja idem po ose z BA. Musim len dovtedy rozchodit prechladnutie...
Jedu jenom pokoukat, ještě si na nějakej prasopal netroufam. Budete tam někdo do neděle? Věčír že by nějaký pivko a tak...
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
pojedu až v neděli
Dobrá, vezmu si spací vak s sebou
Tak zpátky k tématu Motoráj Maratonu..........ještě jsou volná místa,tak nepojedete někdo???? Radku,můžeš i na té žluté mimo soutěž.
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
venca> je to škoda. Jak si říkal, že to prostě chce jet a nepřemýšlet nad tím... Psal jsem tedy Klasice a říkala, že letos je o maratón takový zájem, že pro malou "jebku" mimo závod nebude místo . Pojedu tedy s malou v září na 12 dní do Rumunska a dvě akce podobného typu bych asi časově nezvládl
Jestli si pamatuju dobře, tak co jsi psal lence už je dost zpět. Momentální situace je taková, že počáteční nadšení zdá se opadlo, takže ještě popřemejšlej... a proč ne na XT?Radek píše:venca> je to škoda. Jak si říkal, že to prostě chce jet a nepřemýšlet nad tím... Psal jsem tedy Klasice a říkala, že letos je o maratón takový zájem, že pro malou "jebku" mimo závod nebude místo . Pojedu tedy s malou v září na 12 dní do Rumunska a dvě akce podobného typu bych asi časově nezvládl
Hajnej
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Já na XT už off moc nejezdím. Naposledy jsem jel Motoráj a PAW, od té doby spíš jen taková turistika . Jezdím dost na té malé a jak sednu na XT, připadám si i na silnici jak na nové moto, v terénu je to ještě horší.
Asi by to šlo, ne že ne. Ale přiznávám, že jet Maratón na XT - na to jsem moc velkej posera
Asi by to šlo, ne že ne. Ale přiznávám, že jet Maratón na XT - na to jsem moc velkej posera
tak nakládáme a zítra jedeme směr UK.To jsem zvědav jestli budu mít co nakládat i zpátky
Drzim palcevenca píše:tak nakládáme a zítra jedeme směr UK.To jsem zvědav jestli budu mít co nakládat i zpátky