Sraz 2021
Re: Sraz 2021
Zdarec , naposledy jsem s vámi pojezdil , tentokrát mě na sraz vyšel výjezd na Balkán . Takže někdy příště .
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Takže zatím to vypadá asi takto:
Luděk-stan
Kozel-2xchatka
Jářek-stan
Bobosaur+3-2x stan
Pytel-chatka
Radek-chatka
Patrik-stan
Mad-2x chatka
Kovy-2x chatka
Luděk-stan
Kozel-2xchatka
Jářek-stan
Bobosaur+3-2x stan
Pytel-chatka
Radek-chatka
Patrik-stan
Mad-2x chatka
Kovy-2x chatka
Naposledy upravil(a) venca dne čtv 17. čer 2021 9:44:54, celkem upraveno 2 x.
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Venco já přijedu v sobotu a zůstanu do úterý. Beru stan, ale pokud bude nutné doplnit místo v chatce, tak půjdu do chatky.
Prosim o 2 mista v chatce
Dorazime v patek, odjedeme v utery
Dorazime v patek, odjedeme v utery
Ahoj Venco,beru stan kdyz nebude chatka,ale jinak dve mista v chatce....dekuji a tesim se na vas bando....ostatne jako vzdy.Dekuji predem.
Tak byl jsem v kempu na kontrole....všechno v pohode.chatky jsem zamluvil kousek od ohniště a to je u řeky....takže romantika. Nechal jsem tam i nějakou rezervu na opozdilce.
Čau, letos jsem v tomto termínu v práci, takže se bohužel nezúčastním. Snad příští rok. Užijte si to
tak nějaké předsrazové info. V kempu není žádná restaurace a tak si musíme poradit. Od pátku bude točené pivko. Jsem domluvený s kamarádem že se o to postará. Večeři si asi zajistí každý sám a nebo můžu objednat špekáčky u soukromého řezníka,koupit chleba,zeleninu,hořčici. V sobotu snídani -bud každý sám nebo se může udělat hromadná snídaně, záleží na dohodě. Oběd zajištěn. K večeři by mělo být maso a zelenina na lorně.... V neděli jak se domluvíme.
Obchodák je 1,5km a dá se k němu i pěknou procházkou nebo samozřejmě na našich strojích.
Obchodák je 1,5km a dá se k němu i pěknou procházkou nebo samozřejmě na našich strojích.
Toho roku mi to žiaľ nevydá, tak snáď o rok.
Pozdravujem
Pozdravujem
Postarám se o sebe nedělej si starosti.
Tak jsem byl dnes najet něco na sobotu. Chtělo by to vyrazit cca v 9hod.s plnou nádrží. Oběd bude v13hod. Sobota bude hlavně o ježdění ale neděli uděláme volnější (jak se dohodneme).Počasí mám objednané parádní....takže se můžete těšit.
A budeme u vody,takže nějaký repelent se může hodit.
A budeme u vody,takže nějaký repelent se může hodit.
Tak paráda, rozhodně jsi to nepodcenil, už se těším.
Chčije a chčije! Ať už někdo zastaví tu vodu, abych mohl vyrazit.
Mi zatím jen mrholení, obedvame v Chlumci N.C., cca po třetí jsme tam.
Tady zatim ani kapka. Byl jsem v kempu a ještě nikdo nedorazil.Necham jsem tam vlek se dřevem na zítra.
Tak už i tady lehký déšť....ale bude jen chvilku
Pivo mám v autě...Tak ho tam za chvilku hodím.
Paráda jsme tu chčije a chčije, vemte si pokud možno nějaký potvrzení o očkování nebo prodelani covidu, chtěli ho po nás, nebo vám dají líznout zde.