Motoride XLSand Rally 2
Re: Motoride XLSand Rally 2
Radek> dík ale nakonec mi to stejně asi nevíde , kdyby ještě byla změna dám ti vědět ale spíš se mnou nepočítej 

Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Tak pre nas z Bratislavy je to doslova pod nosom. Takych akcii nie je vela ...venca píše:Tak jsem trošku pohledal a ještě z našeho fora je přihlášený BranoBa a Cacho.No tak se nás tam pár sejdeRadek píše:jaryn> ahá, ty tam si s XT600, toho jsem si nevšiml. Tak se omlouvám![]()
![]()

Tesim sa na vas, ktori sa nezlaknu tej dialky!
Tak ještě jedna informace:
VŠEM VŠEM!Na akci Motoride XL Sand Rally 2010,jsem schopen zajistit ubytování,pokoj sprcha toalety 240 kč osoba v Rohatci.Motorky u mě doma též Rohatec na dvoře s hlídačem belgičákem:-)
Tak kdo jedete a nechce se Vám spát pod stanem můžete mě kontaktovat a já to zařídím.Je to nabídka od kamaráda.
VŠEM VŠEM!Na akci Motoride XL Sand Rally 2010,jsem schopen zajistit ubytování,pokoj sprcha toalety 240 kč osoba v Rohatci.Motorky u mě doma též Rohatec na dvoře s hlídačem belgičákem:-)
Tak kdo jedete a nechce se Vám spát pod stanem můžete mě kontaktovat a já to zařídím.Je to nabídka od kamaráda.

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem jako 2. náhradník. Tak snad se 2 lidi z té stovky škrtnou 

To ti určitě dopadne,loni byla taky nějaká úmrtnost i přímo před závodemRadek píše:Tak jsem jako 2. náhradník. Tak snad se 2 lidi z té stovky škrtnou

Ale v naši skupině si ajko 1.náhradníkRadek píše:Tak jsem jako 2. náhradník. Tak snad se 2 lidi z té stovky škrtnou

No tak jsi tamRadek píše:Tak jsem jako 2. náhradník. Tak snad se 2 lidi z té stovky škrtnou

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem si také všiml

Mno a ja se odhlasuju 
popripade nejaka rada co s tim? pujde to svarit?

No tak to není až taková hrůza.Podle mě by to svařit mělo jít i když to nebude hezká práce.Jak se ti to proboha stalo??packi píše:Mno a ja se odhlasuju

rekl bych, ze az moc dotahnuty sroub....s konbinaci patniku
no já nevím chlapci, já bych do vaření v tomhle případě nešel.. přeci jen drží to přední kolo
ale novej ten hliníkovej spodek to je masakr

Podobnej problém jsem měl na zadní kyvce na jiné moto a můžu říct, že to drží parádně. Dobrej svařeč, trochu brusnýho materiálu a nejni to ani poznat.
jo tak ten spodni dil na vidlici = 9,5 tisice
plus zas gufera a olej....kdyby nekdo vedel o nejake bourane moto nebo videl ten dil na prodej tak dejte prosim vedet, dekuji moc. ( mam 2004 Rko)

nejsem sice znalec v oboru, ale kdyby se to stalo mě-tak bych si to nechal zavařit, a jetdil bych dál bez jakýchkoliv obav. Si myslím, že to není zas taková hrůza...packi píše:jo tak ten spodni dil na vidlici = 9,5 tisiceplus zas gufera a olej....kdyby nekdo vedel o nejake bourane moto nebo videl ten dil na prodej tak dejte prosim vedet, dekuji moc. ( mam 2004 Rko)
jaryn píše:nejsem sice znalec v oboru, ale kdyby se to stalo mě-tak bych si to nechal zavařit, a jetdil bych dál bez jakýchkoliv obav. Si myslím, že to není zas taková hrůza...packi píše:jo tak ten spodni dil na vidlici = 9,5 tisiceplus zas gufera a olej....kdyby nekdo vedel o nejake bourane moto nebo videl ten dil na prodej tak dejte prosim vedet, dekuji moc. ( mam 2004 Rko)
Mno bohuzel jak jsem to sundal z bryli a podival se na to bliz...tak uvitr (kde je osa) je na delce 3/4 podelna prasklina.....docela casto se dostanu i na dalnici tak to riskovat nebudu.
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
škoda že je to takhle na začátku sezóny.. origo je nereálný - tak snad brzdo najdeš nějaké použité za slušnou cenu 

Mohl bych sehnat nový díl za 7750,-packi píše:jo tak ten spodni dil na vidlici = 9,5 tisiceplus zas gufera a olej....kdyby nekdo vedel o nejake bourane moto nebo videl ten dil na prodej tak dejte prosim vedet, dekuji moc. ( mam 2004 Rko)
packi>zkus kontaktovat tohodle http://www.motorkari.cz/motobazar/nahra ... 94511.html , na fotkach ma i vidle na xt660
Bender dekuji za odkaz , bohuzel tam ma jen trubky a kdyz jsem se dotazal na cenu kdyby to sehnal, castka se pohybovala 6-7 tis ....takze to uz se mi nevyplati cekat a koupi se holt novy dil :-l