vencysta píše:Včera jsem měl možnost vyzkoušet kolik udělá moje modrá mrcha. Vytáhl jsem z ní 161 km/h, ale víc se jí už nechtělo, jedině snad kdybych zalehl, ale to po mě nikdo nemůže chtít

vencysta píše:Včera jsem měl možnost vyzkoušet kolik udělá moje modrá mrcha. Vytáhl jsem z ní 161 km/h, ale víc se jí už nechtělo, jedině snad kdybych zalehl, ale to po mě nikdo nemůže chtít
 . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího. . Pomohlo pouze klepnutí na zadní brzdu a skoro pustit řídítka a byl klid. Pak jsem rychle přezul na Dunlopy Trailmaxy TR 901 a jízda po silnici je paráda.
 . Pomohlo pouze klepnutí na zadní brzdu a skoro pustit řídítka a byl klid. Pak jsem rychle přezul na Dunlopy Trailmaxy TR 901 a jízda po silnici je paráda. 

No u teba to nie je problem,ved si Carlos Checa zavodnik....ale my smrtelnici ,amateri max do 165 solo:DCarlos Checa píše:Zdravim!! S kuframa a batúžkem na dalnici na Ečkovejch Mitaskách 165 ! Sám bez kufrú 175! TACHOMETROVEJCH

AndyTenere píše:No u teba to nie je problem,ved si Carlos Checa zavodnik....ale my smrtelnici ,amateri max do 165 solo:DCarlos Checa píše:Zdravim!! S kuframa a batúžkem na dalnici na Ečkovejch Mitaskách 165 ! Sám bez kufrú 175! TACHOMETROVEJCH

Dík,ale závodníka nedělá jméno!
  Dík,ale závodníka nedělá jméno!
godiac píše:Ahoj,
tak jsem dneska chtěl zkusit kolik to tak pojede a když jsem se dostal na 160 km/h tak se mi hrozne rozkmitaly řidítka a přední kolo. Do tý doby to bylo uplně v pohodě. Je to normální? Máte na XTx někdo třeba tlumič řízení??
 ))
))
 a pak zapne omezovač a je to docela nepříjemné
  a pak zapne omezovač a je to docela nepříjemné 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 35 hostů