http://www.wemoto.cz/bikes/Yamaha/XT_66 ... ber_-_Set/

. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.Já... píše:Při servisu po 10000km jsem je na doporučení servisáka vyměnil. Jestli si dobře vzpomínám, tak mu kolega držel zadní brzdu, on vzal za kolo a při pohybu kola vpřed, vzad bylo vidět jak se to v těch gumách žvejká. Pravda je ta že po výměně ten vakl zmyzel.
Drakis píše:Já... píše:Při servisu po 10000km jsem je na doporučení servisáka vyměnil. Jestli si dobře vzpomínám, tak mu kolega držel zadní brzdu, on vzal za kolo a při pohybu kola vpřed, vzad bylo vidět jak se to v těch gumách žvejká. Pravda je ta že po výměně ten vakl zmyzel.
Vzpomínáš špatně.Když totiž zmáčkneš zadní brzdu a budeš zkoušet točit kolem tak zjistíš akorát vůli na kotouči,která je neměřitelná.

Všude se tu píše, že vymačkaný gumy dělají vůli jen ve směru jízdy a ne kolmo ke kolu.BranoBA píše:Je to tou gumou. Daj novu, zivotnost predlzis osetrovanim silikonom - pozri navod od Totra.
Mam to vyskusane.Brusik píše:Všude se tu píše, že vymačkaný gumy dělají vůli jen ve směru jízdy a ne kolmo ke kolu.BranoBA píše:Je to tou gumou. Daj novu, zivotnost predlzis osetrovanim silikonom - pozri navod od Totra.
BranoBA píše:Je to tou gumou. Daj novu, zivotnost predlzis osetrovanim silikonom - pozri navod od Totra.
Zdar Hadislav jestli myslíš ten trn co kouka z ložiska v rozetě a dosedá pak na ložisko v kole tak ten mám taky vymačkanej ale ložiska mám všechny v kupě tak to přisuzuju že matroš s kterýho to je ja měkčí než samozřejmě střed ložiska v kole a tak se vymačkavá,ale neviděl bych v tom žádnou tragedii.Gufero na straně rozety sem měnil taky bylo ko.Mě jde spíš o tu vůli rozety ve směru otáčeni i když mám nový gumy stejně tam je vůleHadislav píše:Teď to taky řeším. Na válcové ploše mezi rozetou a nábojem kola, kde docházi ke styku kov/kov mám znatelný opotřebení. Dávám to za vinu vůli v ložisku rozety (6304). Chce to nový, nehledě na to, že gufero tohoto ložiska mám asi po smrti.
mám presne toľko isto km a vôľa 5mm medzi nábojom a rozetouBreakpain píše:TY gumy jsou n hovno. 4 890km - výměna pneu ... otevřelo se to a gumy jsou odtrhaný od sebe a docela mazec :/... ach jo.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 hostů