Boční kufry
Boční kufry
totr> dyztak se mi k tem Zargesum vyjadri prosim tady...at to nemotame do jinyho tematu. dik
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: Boční kufry
K.O.zel-> Kufry jsem koupil Německu v Polu a stály myslím kolem 7.000,- včetně zámků, které se prodávají zvlášť. Úchyty na víku jsou pozinkované z našeho železářství a tyto jsem přinýtoval. Drží bezvadně a není problém k tomu připevnit zavazadlo velikosti stanu pro 3 osoby. Kufry jsem koupil až po ověření jejich kvalit u mých dvou kamarádů, kteří s nimi podnikli již mnoho cest a dokonce byly i nějaké pády, které kufry přežily - tzn. dají se používat dál... Já jsem taky motorku jednou položil a kufr to vydržel bez výrazné újmy. V tom vidím jednu z velkých výhod oproti plasťákům. Osvědčily se, dobře se s nimi manipuluje a neteče do nich. Na letošní dovolenou vyjel semnou Jaryn s kuframa od BigHusky a po přímé konfrontaci chystá na další cesty Zargesy. Tak to je tak všechno 

super vec diky moc!! este takovej asi trochu stupidni dotaz. jak se prichytej na nosice?v kufrech mam celkem jasno jen s nosicema mam problem 

asi te budu na srazu dost otravovat
sorry predem 

Montážní sadu by šlo použít třeba od BigHusky, ale ta stojí kolem 1400,-. Na srazu pokecáme a poradím Ti jak to pořídit skoro zadarmo
. Přijedu ale až v sobotu odpoledne.

kujukuju taky predem
snad mi to bude este kloudne myslet v tu dobu
jinak budu muset prijet nekdy pro radu za tebou 

já mám kufry zagres přišrubované na držáky čtyřma šroubama na tvrdo,myslím že je to nejpevnější spoj
totr, jorge > nehodili byste sem prosim fotku vaseho uchyceni zargesu na nosice? mam jistou predstavu od totrova vypraveni, ale rad bych to este videl. a jorgeovo reseni me taky zajima...nez se na to s draugem dame at mame predstavu o moznostech apd. popripadne prispejte i nekdo dalsi se zargesama. dikec