totr píše:Milala->zvedni to tak, aby váho motocyklu nespočívala na zadním kole (ani na kyvce) - to znamená buď centrální stojan, nebo stojan pod motor. Žádné tlaky tě potom nepřekvapí. Je dobré kolo podložit tak, aby pod ním po zvednutí motorky nebyla žádná mezera - pro snadnější montáž. Nebo pokud máš podobný zvedací stojan jako Tatar, tak si výšku nastavíš.
Milala píše:totr píše:Milala->zvedni to tak, aby váho motocyklu nespočívala na zadním kole (ani na kyvce) - to znamená buď centrální stojan, nebo stojan pod motor. Žádné tlaky tě potom nepřekvapí. Je dobré kolo podložit tak, aby pod ním po zvednutí motorky nebyla žádná mezera - pro snadnější montáž. Nebo pokud máš podobný zvedací stojan jako Tatar, tak si výšku nastavíš.
Tak to jsem si myslel-já mám právě stojan pod kyvku. Budu muset nejprve pořešit ten centrálKaždopádně díky
kenyo píše:jen doplním osobní zkušenost
Dneska jsem "přepáčko" rozhodil a vesměs vše v pořádku, řádně namazáno až na šroub co drží tlumič .. byl v pouzdře uplně zoxidovaný a rezatý... takže, pokud si někdo není jistý kdy to tam dole někdo viděl naposledy tak doporučuji rozebrat a zkontrolovat. Příště už může být pozdě
K.O.zel píše:uz to mam v planu...ale halt az bude teplo a nebude skola
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník