Olej?
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Re: Olej?
totr> ještě neprodávám
ěště dvě sezony
nebo když se objeví něco jinýho s 25kw, tak to toho jdu 

...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
tak pánové, nedalo mi to a začal sem bádat, tady slyším nižší vyšší vsikozita a já nevím co .. ale dle tohoto http://www.autopress.cz/mazivarske-myty ... -syntetika o tom vůůůůbec není syntetika a polosyntetika
viskozita je jedna věc a polo/plno věc druhá.. to že vytvoří lepší film.. odllnější je už věcí aditiv ne
Ten pan ing. je myslím docela fundovaný o tom pohovořit a beru to jako kvalitní názor a tudíž jeho tvrzení o existenci.. nebo spíš neexistenci.. plně syntetického oleje je zamyšleníhodné
takže viskozita 10W-40, kvalita API SJ, úplně fuk jakej výrobce (ne teda noname) a s klidným svědomím polosyntetika.. toť můj veridkt

Ten pan ing. je myslím docela fundovaný o tom pohovořit a beru to jako kvalitní názor a tudíž jeho tvrzení o existenci.. nebo spíš neexistenci.. plně syntetického oleje je zamyšleníhodné

takže viskozita 10W-40, kvalita API SJ, úplně fuk jakej výrobce (ne teda noname) a s klidným svědomím polosyntetika.. toť můj veridkt

Tak já jsem žil taky v drobném omylu. Já si myslel, že jakákoli viskozita (15W, 10W, 5W, 0W) se dá vyrobit jako minerální, nebo syntetická, pouze pro nejnižší viskozity se minerální olej musí míchat s větším množstvím umělých (symtetických) složek.
Každopádně bych dával 10W-40 kvůli kompromisu hustoty pro spojku a převodovku a zároveň řídkosti pro motor
Každopádně bych dával 10W-40 kvůli kompromisu hustoty pro spojku a převodovku a zároveň řídkosti pro motor

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den
Pro tento motocykl je do našeho prostředí vhodný olej o viskozitě 10W-40.Musí se jednat o motocyklový olej z důvodu spojky v olejové lázni.
Např.YAMALUBE ,CASTROL GPS atd…
S pozdravem,
Petr Slavík
Prodej originálních náhradních dílů
MARI MOTO s.r.o.
autorizovaný dealer
Pro tento motocykl je do našeho prostředí vhodný olej o viskozitě 10W-40.Musí se jednat o motocyklový olej z důvodu spojky v olejové lázni.
S pozdravem,
Petr Slavík
MARI MOTO s.r.o.
autorizovaný dealer
Polo nebo plná?Radek píše:Dobrý den
S pozdravem,
Petr Slavík
MARI MOTO s.r.o.
autorizovaný dealer

10W-40 je polo jestli se nemýlímStařík píše:Polo nebo plná?Radek píše:Dobrý den
S pozdravem,
Petr Slavík
MARI MOTO s.r.o.
autorizovaný dealer
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Polosyntetika to je
Edit: nedělaj se ve stejnejch viskozitách i plnosyntetický?
Edit: nedělaj se ve stejnejch viskozitách i plnosyntetický?
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
LiTe > dobře ty, překvapils
tatar> 10W-40 je označení viskozity a nemá NIC společného s určením polo/plné syntetikdy.. viz. link na článek co jsem tu někde dával
jak bylo řečeno plnásyntetika na našem trhu už stejně neexistuje takže tam lejte klidně polo při dodržení viskozity a kvality oleje API

tatar> 10W-40 je označení viskozity a nemá NIC společného s určením polo/plné syntetikdy.. viz. link na článek co jsem tu někde dával

jak bylo řečeno plnásyntetika na našem trhu už stejně neexistuje takže tam lejte klidně polo při dodržení viskozity a kvality oleje API
- CeGo
- Kontaktovat uživatele:
budu dávat repsol racing 10w50 jsem zvědav.. jen jsem nejak nepochytal jaky zasadni vyznam ma to letni cislo (druhe cislo-to za lomitkem10w/50)??? v cem se to lisi oproti 10w40?radas píše:No pánové, já taky přidám názor.
Ta moje motka dostala Motul 10 - 50, doporučený pro společnou náplň převod. a spojky.
Motor jede klidněji, převodovka bezezměn, spojka taky.