Na předek 19 palců
Na předek 19 palců
Chystám se přes zimu dát do předu 19 palcové kolo,jaký je názor vás odborníků.
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: Na předek 19 palců
Odborníci mají 21-palcové kolo 

Že by v BMW byli amatéři a na sen všech cestovatelů GS 1200 advanture dávali nějaké špatné kolototr píše:Odborníci mají 21-palcové kolo
Třeba zlatá střední cestaLiTe píše:naco

Přesně jako Aprilia Pegaso Trail http://www.motorkari.cz/detail-clanku/?cid=3602
Myslím že to je dobrej kompromis na cestování. Kdybych se měl na motorce vydat někam na dálnej východ po cestách ne-cestách tak bych šel do toho Traila, pokud cestování víceméně terénem tak koupím XT660Z a pokud jen po silnicích tak xz660X.
Myslím že to je dobrej kompromis na cestování. Kdybych se měl na motorce vydat někam na dálnej východ po cestách ne-cestách tak bych šel do toho Traila, pokud cestování víceméně terénem tak koupím XT660Z a pokud jen po silnicích tak xz660X.
No já bych dal na cesty necesty 21, má lepší nájezd na nerovnosti a překážky, celkově má motka větší světlost. A s tou ovladatelností to vúbec není špatné. 

tak to bude asi nějaké XT660XRko,LiTe píše:naco

no čoveče to vůbec nezní špatně,jak to chceš provést-celé kolo je asi blbost bo xt nemá 19tku ,takže vyměna jenom ráfku,pochlub se celkem mě to zajímá kdyby se to povedlo,myslím že jízdní vlastnosti to nějak moc nezhorší,když ti erkaři dokážou jezdit na tom jednadvacítkovém ksindluJorge píše:Chystám se přes zimu dát do předu 19 palcové kolo,jaký je názor vás odborníků.

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
jak vyřešíš tu vzpěru mezi vidlicema?
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
jáLiTe píše:jak vyřešíš tu vzpěru mezi vidlicema?

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
tatar>ty do toho jdeš taky jo ? 

Mám to vymyšlené.Kolo se vlastně zvětší na poloměru o jeden palec což je asi 2,5 cm takže to není o moc,tu vzpěru vyrobím novou vlastně takové prohnuté účko.Buď ohnutý plech nebo svařenec nebo vyfrézováno z jednoho kusu to ještě nevím přesně.Mám aspoň přes zimu co dělat, na XT 660.de jsem viděl ty úpravy, nádrž 26 litrů,novou masku se dvěma světlama a roadbookem atd.,když jsem to všechno sečetl tak 86 000 kč
Za takovy penize bych na tvem miste koupil radeji XT660Z. Takhle do toho nacpes ranec penez a akorat se to pak bude spatne prodavat.
chudáci cestovatelé - musejí být spocení až na řiti když se jim zdá o tak hnusné motorceJorge píše:Že by v BMW byli amatéři a na sen všech cestovatelů GS 1200 advanture dávali nějaké špatné kolototr píše:Odborníci mají 21-palcové kolo

Než jsem koupil Yamahu, byl jsem už rozhodnutý pro Traila. Naštěstí jsem se potom rozhodl správněLuckyG píše:Přesně jako Aprilia Pegaso Trail http://www.motorkari.cz/detail-clanku/?cid=3602

Už jsem měl pro TOTRA něco napsané,ale radši jsem to smazal,bude lepší nereagovat
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
jen klidně reaguj, totra se nemusíš bát, on nekouše 

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
neboj se, pusť se do něj, vypusť svuj názor bez ostychu
dělej