Ladaky
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ladaky
stařík> Myslím si že spíš než o nárust výkonu tady jde hlavně o vzhled a zvuk
.

Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Aha tak ty jsi teď vyhodil 18 litrů za to že budeš mít o něco lepší zvuk a vzhled motorky?Radek píše:stařík> Myslím si že spíš než o nárust výkonu tady jde hlavně o vzhled a zvuk.
Co z toho že to pojede 180 a při 50tce cuk cuk

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
stařík> Možná se pletu, ale fakt si myslím že hlavní důvod, proč si lidé koupí laďáky, je ZVUK. Zvýšení výkonu je totiž téměř nerozpoznatelné a má to smysl až v kombinaci s mnoha dalšími věcmi. Samozřejmě je to jen můj názor a u každého to může být trochu jinak
.
Je to jako když si někdo koupí nová (a širší) kola na auto. V 99% případů jde taky čistě jen o estetickou záležitost a stejnou službu by odvedli obyčejné plecháče. Proč za ně lidé "zbytečně vyhazují" desítky tisíc, když to nemá žádný funkční vliv? Něco jiného je když si k tomu někdo pořídí sportovní podvozek a občas si zajede např. na okruh. To už jsme ale u toho zbylého procenta.

Je to jako když si někdo koupí nová (a širší) kola na auto. V 99% případů jde taky čistě jen o estetickou záležitost a stejnou službu by odvedli obyčejné plecháče. Proč za ně lidé "zbytečně vyhazují" desítky tisíc, když to nemá žádný funkční vliv? Něco jiného je když si k tomu někdo pořídí sportovní podvozek a občas si zajede např. na okruh. To už jsme ale u toho zbylého procenta.
kucí kucí.. akrapi vám přeji a závidím
.. jinak ty grafíky.. mezi 3-5ti tis. ot kde se tak normálně jezdí je to teda mazec.. jeaště by mě zajímalo co to dělá se spotřebou 

Naposledy upravil(a) kenyo dne sob 20. pro 2008 22:43:13, celkem upraveno 1 x.
Třeba by nebyl špatný nápad udělat minianketku kdo, proč a kvůli čemu koupil laďákyRadek píše:stařík> Možná se pletu, ale fakt si myslím že hlavní důvod, proč si lidé koupí laďáky, je ZVUK. Na druhém místě je vzhled a odlišnost od série. Zvýšení výkonu je totiž téměř nerozpoznatelné a má to smysl až v kombinaci s mnoha dalšími věcmi. Samozřejmě je to jen můj názor a u každého to může být trochu jinak.

- zvuk
- vzhled
-upravení výkonu
Stařík> a kdo je proč nekoupil
zvuk
vzhled
cenáá

zvuk
vzhled
cenáá

U mě to je zvuk a hned potom vykon. Design Akrap není nejpovedenější, takže vzhled nepočítám. A cena za do 18t. v Kisu je hodně dobrá...V lednu objednávám...
Teď sem sa pěkně usmálkenyo píše:Stařík> a kdo je proč nekoupil![]()
![]()
zvuk
vzhled
cenáá![]()
![]()
![]()

Já jsem měl na prvním místě omezení cukatůry a možnost lepšího použití nízkých otáček. Vzhled a zvuk až na dalších místech ale ty taky potěší. A spotřeba šla jednoznačně dolu 

- CeGo
- Kontaktovat uživatele:
na prvním místě bezpečnost, čím víc jdu slyšet, tím víc si na mě dá každý pozor
- zvuk
vykon
vzhled

vykon
vzhled
Menim priority...cukatura je fakt hrozna a pokud se to zlepsilo...neni co resit...totr píše:Já jsem měl na prvním místě omezení cukatůry a možnost lepšího použití nízkých otáček. Vzhled a zvuk až na dalších místech ale ty taky potěší. A spotřeba šla jednoznačně dolu

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak jasný že zmizení cukatůry a drobný nárůst výkonu beru jako plus
. Každopádně kolik lidí (co si třeba už laďáky koupili) by si je koupilo znovu, když by zněly úplně stejně jako originály?

http://eshop.motoservis-travnicek.cz/vy ... 10840.html
...a tohle je shit???
...a tohle je shit???
rochito píše:http://eshop.motoservis-travnicek.cz/vy ... 10840.html
...a tohle je shit???
Taky jsem se ptal:
cena v provedení ovál nerez vychází na 10.000,- Kč za oba včetně zadní části svodu, v provedení ovál nerez "enduro" ukončení na 12.000,- Kč. V tomto případě doporučujeme tlumítka 600,- Kč za 2 ks.
Naše výfuky homologaci nemají.
http://www.moto-sharon.cz/
Cena je dobra...kdyz jsem kupoval motku, tak jsem se byl podivat nekde u Liberce a tam mel typek Rko s Sharonama v karbonu, ale zvuk nejak nic moc...navic mel jeden prasklej...tak nevim. 10000,- vs 18000,- --- 

Další varianty jsi nezkoušel? 

psal sem si s nakym nemcem co je ma (2 videa na youtube) a ten je vychvaloval...me se libily a skoro sem pro ne uz byl rozhodlej...jenze pak sem se ptal par (snad) fundovanejch lidi a ty teda vsichni rikali ze ixil radsi nebrat. ze i kdybych mel vybirat ve zhruba stejny cenovy kategorii mezi ixil a leovince tak jednoznacne leose. navic je to (ixil) naka spanelska mala firma a snad sou s nima naky problemy. at uz jejich vlastni tak s dodavanim laufu prej. tim spis to bude asi debilni v pripade problemu nakejch s nima. nakonec sem si rek ze pockam este jednu (tuhle) zimu a nasetrim na akrapy.
Akrapománie

- CeGo
- Kontaktovat uživatele:
navic kdyz stojis tak 2 az 3 metry za motorkou.. tak to jsou ofuky jak prase.. ani nemusis pridavat.. kdyz jeste pridas tak tam muzes poustet drakarochito píše:Bohuzel nic na srovnani nemam...slysel jsem Akrapu na KTM450 a to byl zvuk...stal jsem za ni asi 6m a to byly pecky... pokud by stali tech 26t. co jsem nasel + montaz 2t., tak bych do toho nesel ale za 18t. i s montaci...to se vyplati pockat!!!