Servisní intervaly
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: Servisní intervaly
Liťáku, blahopřeji - tvůj jubilejní příspěvek je jeden z nejblbších

totr> tak tak
jak bude po státnicích tak zateplým dílnu, zatopím a chci to taky rozhodit, prý se to tam rádo zas.rá a zadírá

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
teda totre, ty ses do toho pustil
... Jinak co to máš za mazání v té bílé tubě? To je nějaká speciální vazelína?
Já zatím dával nějakou obyč co má brácha v garáži, ale možná by nebylo od věci tam patlat něco trvanlivějšího 

Radek-> Je v ní lithium - měla by být odolnější proti vodě.
- CeGo
- Kontaktovat uživatele:
totr> odkud jsi vysruboval takovych sroubku ?

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
totr> tak sem si tak říkal, že bych se tam do toho taky mohl podívat a případně to vyčistit a promazat. Je při demontáži přepákování něco na co bych si měl dávat bacha?
Mám stojan pod motorem a nejspíš bych i něčím podepřel kolo s kyvkou, počítám že potom by to mělo jít demntovat (a následně namontovat) bez problému. Nebo je v tom nějakej fígl?

Mám stojan pod motorem a nejspíš bych i něčím podepřel kolo s kyvkou, počítám že potom by to mělo jít demntovat (a následně namontovat) bez problému. Nebo je v tom nějakej fígl?

Nic na tom není, to zvládneš. Zadní kolo si podlož jak říkáš. Potom jak to budeš montovat zpět, tak ty pouzdra, co jsou navlečené na šroubech mají ostré hrany, tak je na brusce trochu sraž, jinak Ti hrozí, že poškodíš gufera.
hele, nechte toho! to uz ma bejt hezky podrobne popsano a nafoceny v novy sekci!

- CeGo
- Kontaktovat uživatele:
K.O.zel>ma pravdu ten chlapecK.O.zel píše:hele, nechte toho! to uz ma bejt hezky podrobne popsano a nafoceny v novy sekci!![]()

Je to nutné u celkem nového moto?Nebo se jenom nudíš?
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak nutné to asi není
. Jen mě to baví se v tom hrabat a postupně chápat jak všechno vlastně funguje 

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Jorge> proč u skoro nového moto? Nutné to ne pro ty, co chtějí ušetřit na servise 

...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
Ale na druhou stranu mě vždycky říkali, čím víc do toho je..š tím víc se to pak se...
já jsem vždycky nervozní když koupím ,,novou " mašinu anevím o ní nic ,teprve když si ji omáknu ,rozeberu ,zjistístím co kde je ,jak to funguje,potom jsem klidnější 

Podle mě to určitě nebude ke škodě. Ve vidlicích bylo málo oleje a byl pořádně černý, Výfukové ventily již mimo toleranci. Jinak ve velkém manuálu je napsáno něco v tom smyslu, že každých 10 tis. km je potřeba zkontrolovat a namazat vše co má být namazáno. Mám teď přes zimu na to čas a navíc mě to baví a těšíJorge píše:Je to nutné u celkem nového moto?Nebo se jenom nudíš?

Na druhou stranu je pravda, že v servisech takovou péči stroj těžko někdy dostane a motorka bude i tak dlouho dobře sloužit.
Můžu se na podzim stavit na servis?totr píše:Podle mě to určitě nebude ke škodě. Ve vidlicích bylo málo oleje a byl pořádně černý, Výfukové ventily již mimo toleranci. Jinak ve velkém manuálu je napsáno něco v tom smyslu, že každých 10 tis. km je potřeba zkontrolovat a namazat vše co má být namazáno. Mám teď přes zimu na to čas a navíc mě to baví a těšíJorge píše:Je to nutné u celkem nového moto?Nebo se jenom nudíš?![]()
.
Na druhou stranu je pravda, že v servisech takovou péči stroj těžko někdy dostane a motorka bude i tak dlouho dobře sloužit.
No jasně, stav seStařík píše:Můžu se na podzim stavit na servis?totr píše:Podle mě to určitě nebude ke škodě. Ve vidlicích bylo málo oleje a byl pořádně černý, Výfukové ventily již mimo toleranci. Jinak ve velkém manuálu je napsáno něco v tom smyslu, že každých 10 tis. km je potřeba zkontrolovat a namazat vše co má být namazáno. Mám teď přes zimu na to čas a navíc mě to baví a těšíJorge píše:Je to nutné u celkem nového moto?Nebo se jenom nudíš?![]()
.