jaký máte na ně názor, zkušenosti, ve srovnání s kuframa, můj názor je, že to není špatný nesrovnatelnou cenou s kuframa i docela slušnej obsah, předem díky za názory
 jaký máte na ně názor, zkušenosti, ve srovnání s kuframa, můj názor je, že to není špatný nesrovnatelnou cenou s kuframa i docela slušnej obsah, předem díky za názory  
 http://eshop.bering.cz/cg/Mt/cg.asp?c=mc_bocnibrasny
  . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
a jaký byl důvod, žes měniltotr píše:Brašny jsou použitelné, ale jestli už teď uvažuješ o kufrech, tak bych je nekupoval. Taky jsem měl nejdřív brašny

. Kufr otevřeš, něco tam dáš a zase zavřeš. Ve většině případů ti vůbec nepropustí vodu a taky se z něj hůř kradou věci než z obyčejné brašny
 . Kufr otevřeš, něco tam dáš a zase zavřeš. Ve většině případů ti vůbec nepropustí vodu a taky se z něj hůř kradou věci než z obyčejné brašny   .
 .
tak jak to vypadá brašny nebrattotr píše:Do kufrů se dá líp a přehledněji všechno sbalit, jdou uzamknout, neteče do nich, potom můžeš ještě něco přivázat na kufry, nemusíš se starat, jestli se ti někde brašna nepálí o výfuk, nebo neprodírá o něco. Kufry se mi osvědčily jako praktičtější.

). Otázkou je jak asi dlouho bude brašna nepromokavá?
 ). Otázkou je jak asi dlouho bude brašna nepromokavá?   Nějakou malou přeháňku to určitě snese, víc bych tomu ale nevěřil... s Kufry máš jistotu, že i po dvouhodinovym lijáku máš obsah kompletně suchý
 Nějakou malou přeháňku to určitě snese, víc bych tomu ale nevěřil... s Kufry máš jistotu, že i po dvouhodinovym lijáku máš obsah kompletně suchý  

souhlas s tebou, přehodíš to přes bike a je to, zatím bych tam nechtěl pasovat rámy na kufry, který by to hyzdily:roll: a ta cena je taky docela rozhodující devízaLiTe píše:brašny bych bral jen pokud budeš cestovat tak třikrát do roka jen po asfaltu, přemýšlím o nějakých levných, protože vázání gumicukama je nepraktický a časově náročnější
Edit: a cena brašen a kufrů je úplně někde jinde.....

) a tiez niekolkokrat zmokli. Mozno je to tym,ze vzdy pred cestou ich impregnujen,ale zatial ano raz nepretiekli
 ) a tiez niekolkokrat zmokli. Mozno je to tym,ze vzdy pred cestou ich impregnujen,ale zatial ano raz nepretiekli  (by ma zaujimalo, kto z nas by v tom dvojhodinovom lejaku vydrzal
  (by ma zaujimalo, kto z nas by v tom dvojhodinovom lejaku vydrzal   )
 ) 
  Ak chce niekto vela cestovat, volba je myslim jasna, ale pre kavickarov doporucujem brasne.
  Ak chce niekto vela cestovat, volba je myslim jasna, ale pre kavickarov doporucujem brasne. našel jsem pěkný kufry, za dobrou cenu, tak je myslím rozhodnuto
 našel jsem pěkný kufry, za dobrou cenu, tak je myslím rozhodnuto 

Nemáš pravdu s tím deštěm,jel jsem 1000KM v kuse v silném dešti dešťovka mě promokla durch ale v brašnách Oxford ani kapkaRadek píše:tak v případě pádu by i plastovej kufr nevydržel (pokud se nebavíme o pádu ze stojánku). Otázkou je jak asi dlouho bude brašna nepromokavá?
Nějakou malou přeháňku to určitě snese, víc bych tomu ale nevěřil... s Kufry máš jistotu, že i po dvouhodinovym lijáku máš obsah kompletně suchý
 . Kdy se jich budete zbavovat ?
. Kdy se jich budete zbavovat ?  
Mám psát česky?LiTe píše:ReniXT> sakra, někdy mám problém to po tobě přečíst. Kdy se jich budete zbavovat ?

Tak samozřejmě mohou brašny vydržet a když se obalí nějakym igelitem, jistě to bude bez problému... Přirovnal bych to ke stanu a chatce. Ve stanu se člověk taky vyspí a většinou zůstane suchej, chatka ja ale přeci jen o něco komfortnějšíJorge píše:Nemáš pravdu s tím deštěm,jel jsem 1000KM v kuse v silném dešti dešťovka mě promokla durch ale v brašnách Oxford ani kapka

a xtéčko ti zůstane nebo ne? Piš klidně po tvojem, aspoň mám co dělat, slovenština je krásný jazyk
 a xtéčko ti zůstane nebo ne? Piš klidně po tvojem, aspoň mám co dělat, slovenština je krásný jazyk   

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 39 hostů