ŘETĚZ
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Re: ŘETĚZ
Milala>ne, já rozhodně ne, nikdo není všeználek 

...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
tatar> pokud vím, spojka se doporučuje jen do určitejch PS a NM krouťáku, myslím žeto je 45PS a 50NM max???????
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Radek> já taky bych to asi nechtěl, pořád bych to musel kontrolovat, četl jsem kdysi na motorkářích, že na fmxku se "odepínala" a měla tendenci odskočit, jednomu kvůli tomu praskl řetěz a rozbil karter...
Tady se psalo jak se čistí řetěz,když udržuji řetěz v čistotě a použuji dobrý sprej na řetěz a nepřeháním to s mazáním aby to nebylo ani přemazáno a ani sucho tak se mě řetězové kola a všechno kolem téměř nešpinítatar píše:a co rozeta,kolečko,prostor kolem něho,kryt,rolka - to ti taky udělá ten behelter rychle čistě a bez demontážeJorge píše:Tak to dělám já ,bez demontáže rychle a čistě a dobrý výsledek
neni BATTLAX od Bridgestonu??tatar píše:sakra že by Pireli BATTLAXJorge píše:Výfuk je scorpion,pneu Pirelli a ten plast to nevím já už to s ním tak koupilLiTe píše:Jorge> co tam máš za vejfuk, zadní gumu, a ten podsedlovej plast máš z novýho ikska?![]()

- Milala
- Kontaktovat uživatele:
Napadá mě, že se řetěz čistí taky proto, aby na něm ten bordel, co pak funguje jako brusná pasta, nezůstával a nehobloval zbytečně pastorky. Když fakt nic jiného, najedeš na řetězovce o trochu víc. To samé platí i u jízdních kol, kde jsou ty síly nesrovnatelně menší. Takže za sebe-čistímkenyo píše:je to každého věc .. já v tom nevidím nic přínosného tak to nedělám. To už musí být opravdu nalepený prachem (jak sem psal výše) nebo podobně - pak ho vezmu tím WDčkem .. jde to dobře. Mažu pouze vazelínou ve sprayi NOVEX, natříkám, zatuhne, ojede se , nic po ní nezbyde .. nepužívám žádné spcial lepivé přípravky takže nemám co bych čistilLiTe píše:kenyo>já rozhodně čistím, už jen pro ten pocit, že je to čistý, proč říkáš nečistit??A že je řetěz černý .. to je boj s větrnými mlýny.. bude pořád

XT660X....eXTra potěšení
- Milala
- Kontaktovat uživatele:
Kdesi v manuálu to určitě je-kolik je limit délky řetězu mezi určitým počtem článkůpro kontrolu?TTrs píše:Jen tak pro zajimavost...
Po kolika tisic km jste menili retez? Ja po 15tis, zuby na kolech byly celkem dobry, o-krouzky vsechny vydrzely, jen ten retez uz nebylo kam natahovat. Hlavne jsem se bal, ze mi prdne a nekde zustanu, kvuli tomu jsem ho menil.
XT660X....eXTra potěšení
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
TTrs> já jsem ho měnil asi po 11kkm, předchozí majitel byl dobrý prase

správněTTrs píše:Jen tak pro zajimavost...
Po kolika tisic km jste menili retez? Ja po 15tis, zuby na kolech byly celkem dobry, o-krouzky vsechny vydrzely, jen ten retez uz nebylo kam natahovat. Hlavne jsem se bal, ze mi prdne a nekde zustanu, kvuli tomu jsem ho menil.