Úpravy přes zimu ???? + graf z brzdy
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Re: Úpravy přes zimu ????
Draker> sorry, ale todle je podle mě největší prasárna, jakou člověk může udělat, podle mě ti ubyde výkon a zvýší spotřeba .... a bude to dělat bordel jako kráva....
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
já bych řekl že to bude hodně obdobný jako většina otevřených laufů... Nebo myslíš, Lite, že pánové u sharonu to nějak speciálně vymýšleli?
Mně osobně by asi vadilo jen to, že není možný to nijak utlumit.. U nás to vem čert, ale občas jezdím se projet do Německa (mám to tam cca jen 15 minut cesty) a tam bych se nemusel doplatit .. Jinak se mi to ale líbí
Mně osobně by asi vadilo jen to, že není možný to nijak utlumit.. U nás to vem čert, ale občas jezdím se projet do Německa (mám to tam cca jen 15 minut cesty) a tam bych se nemusel doplatit .. Jinak se mi to ale líbí
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Radek>když budu chtít, nasadim originály zase, jenže draker už ne, a s tim že maj ečko.... když se ti v tom někdo bude potom hrabat při problému(jakože nebude, psal jsi že máš známý ) tak já si myslim že i nemotocyklista to pozná... to máš potom jako kdyby jsi měl sjetý pneu a měl jsi je odjetý, tak si vyřízneš na ně "novej" vzorek a "novej" kontrolní bod.... Za mě to není úprava, ale prasárna. Drakere sorry, ale takovej je nato můj postoj.... Co ta cukatůra vespod otáček? nebude to ještě horší? Co potom, až budeš chtít např. někam jen mimo čr? A co případný kupce motorky?
litaku delas jak dyby draker dostal zachvat a udelal s vejfuka to co udelal v pomateni smyslu a pak nevedel co s tim treba si na jare koupi ladaky a bude to kupuju je skoro kazdej a pak se vetsine stejne valej originaly doma a nemuze se jich zbavit. tak si draker aspon neco zkusil
ja myslim, ze to je Sharon hadr takhle
moh by draker poridit nakej obrazo-zvukovej zaznam jak to hraje
- Milala
- Kontaktovat uživatele:
Teda Lite, taky koukám, jak ses do něj pustil-mně to přijde docela odvaha a když to vyfotil zezadu, vypadá to výborně-žádná prasárna na první pohled. Beztak mám pocit, že tady z těch rour děláte hroznou vědu. Při výkonu našich XTéček je to takový, no takový....však víte
Radek asi není daleko od pravdy, že tvoje Sharony budou mít podobnej princip-dutej válec a nic-jen řev a řev a řev.
To Draker-super. Bylo by fajn pokud máš víc fotek, lupnout to mezi Úpravy a tuning Je nás tady určitě víc, co by řezali, zvlášť když je tolik origo vejfuků pohozených v garážích
Radek asi není daleko od pravdy, že tvoje Sharony budou mít podobnej princip-dutej válec a nic-jen řev a řev a řev.
To Draker-super. Bylo by fajn pokud máš víc fotek, lupnout to mezi Úpravy a tuning Je nás tady určitě víc, co by řezali, zvlášť když je tolik origo vejfuků pohozených v garážích
XT660X....eXTra potěšení
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Milala> já jsem se do něj nepustil jen sem vyjádřil svůj názor....
- Milala
- Kontaktovat uživatele:
Dyť já vimLiTe píše:Milala> já jsem se do něj nepustil jen sem vyjádřil svůj názor....
XT660X....eXTra potěšení
Já teda Drakerovi držím palce,docela se mi to líbí,nevím jestli bych do toho sám šel,nemít po ruce jiné laufy Každopádně odvaha není cesty z5
Takhle podobně ladil kámoš vejfuck na speed triplu po 6-ti hrncích, jiskry od flexi lítali jak vo silvestru , ale dopadlo to dobře. Šikovnej svařeč mu to pak spích dohromady , jede a zpívá to slušně.
Každopádně PARÁDNÍ dřevotunyng
Každopádně PARÁDNÍ dřevotunyng
LiTe> Tak že zvuk si ladíš počtem dir , velikostí dir ,množství vaty a ješte mužeš ,že tam uděláš difuzor - když to řeknu stručne§
Krouták se mi zvedl o dost,v max ješte nívim protože byla zima jako krava. kdyby to stracelo v maximalce, udělam zminovaný difuzor.
Spotřebu jsem ješte nemeřil§ ale měla by se i možna při normalní jezde snížit, tak že u mě asi ne
Ze začátku to občas cuklo
Jelikož je to střikačka tak asi to mělo prej poradit samo a taky jo asi po 100 km to přestalo a už je to v poho
Teď to ďobnu a i na trojáka to dam na zdáda
Tak že jsem osobně moc spokojenej!
A vyšlo mě to , když hodně tak na 1000kč a mám na tom originál plastový krytky tak že se mi na tom nic nepalí a to u ladáků je problem protože nemají zadnej kryrt!
Krouták se mi zvedl o dost,v max ješte nívim protože byla zima jako krava. kdyby to stracelo v maximalce, udělam zminovaný difuzor.
Spotřebu jsem ješte nemeřil§ ale měla by se i možna při normalní jezde snížit, tak že u mě asi ne
Ze začátku to občas cuklo
Jelikož je to střikačka tak asi to mělo prej poradit samo a taky jo asi po 100 km to přestalo a už je to v poho
Teď to ďobnu a i na trojáka to dam na zdáda
Tak že jsem osobně moc spokojenej!
A vyšlo mě to , když hodně tak na 1000kč a mám na tom originál plastový krytky tak že se mi na tom nic nepalí a to u ladáků je problem protože nemají zadnej kryrt!
Je to prasarna takhle to zničit,měl jsem s to strach ale myslím že to vyšlo a a jí povedlo
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Draker> ládáky se tolik nehřejí jako originály no každopádně jsem zvědavej na zvuk a jsem rád, že jsi to nevzal jako nějakou "osobní" narážku a nepustil se ty do mě
LiTe> v pohoďe každej má nějakej názor,od toho jsem píšem ne
Já vím , že se tolik nehřejou ale když pak jedeš dálku tak se to taky pěkně rozpáli a tředa brašnu vím že to tropálí
Já vím , že se tolik nehřejou ale když pak jedeš dálku tak se to taky pěkně rozpáli a tředa brašnu vím že to tropálí
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Draker> originál jo, ale laďáky né, alespoň teda moje né, udržíš na nich ruku
- CeGo
- Kontaktovat uživatele:
jj, moje taky nejsou tak teple aby neco propalili.. Ale kdyby nekdo mel vylitanou vatu, tak je dost mozne, ze se dokazi rozpalit...
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
CeGo> mám vylítanou vatu v jednom, sice je to v počáteční fázi ale pálí to fest
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Další moje úprava
Pekna helma teda