OK- dělám si seznam a píšu: Kozel,Vivik-srazK.O.zel píše:esli si teda venca neco znaci tak ja taky cekam na sraz

OK- dělám si seznam a píšu: Kozel,Vivik-srazK.O.zel píše:esli si teda venca neco znaci tak ja taky cekam na sraz
Nu musel jsem provest nějak úpravu pač to nebylo přesně ono... už jsou hotové ještě je stříknu černý mat. Pak Vám sem dám fotky. Doufám, že co nejdříve.vasek píše:MAX> fo.to fo.to fo.tohod sem pak foto namontenejch
Ahoj Venco, není už pozdě na objednavku jednoho páru pro měvenca píše:OK- dělám si seznam a píšu: Kozel,Vivik-srazK.O.zel píše:esli si teda venca neco znaci tak ja taky cekam na sraz
Ahoj Jaryne,tak jedině když budu dodělávat nějaké kusy.Dělal jsem nějaké navíc,ale už jsou rozebrané.Už jsi tušim druhý,když Vás bude kolem 10 tak je dodělámjaryn píše:Ahoj Venco, není už pozdě na objednavku jednoho páru pro měvenca píše:OK- dělám si seznam a píšu: Kozel,Vivik-srazK.O.zel píše:esli si teda venca neco znaci tak ja taky cekam na srazMě by to stačilo na srazu...
Když budete hodní,tak naše mladá do Prahy jezdí pracovat,tak to můžu poslat po ní a nebo i já tam občas jedu........tak se nějak dohodneme,vasek píše:venca > husta foto, svarit je do kupy, tak mas pred dvere ferovou moto rohozkumne staci taky na srazu
teda pokud se za tebou Draug nestavi a nestahne nam je do Prahy driv
Letos jí bude 22,ale nechápu co to má společnýho se stupačkamavasek píše:venca> a kolik je vasi mlady![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 hostů