Tak znova nová objednávka, před Vánocemi čekám nic, píšu email, dva , tři, nic, bez odezvy. 27.12. mi přichází email od majitele, že pán co to objednával už tam nepracuje a stojan přijde 15. ledna, ok. 15.1. opět nic
 Tak znova nová objednávka, před Vánocemi čekám nic, píšu email, dva , tři, nic, bez odezvy. 27.12. mi přichází email od majitele, že pán co to objednával už tam nepracuje a stojan přijde 15. ledna, ok. 15.1. opět nic  Vlám, nikdo o ničem neví, ale možná prý přijde druhý den, ozveme se, nikdo nezavolal. Druhý den něco  máme, ale nevíme co to je? Domluva že zavoláme později. Ano přišlo to, hlasí, ok. Dnes přišl papír z pošty a světe div se balík z Nové paky, ale co to v kolonce pltaba je 4300,-
 Vlám, nikdo o ničem neví, ale možná prý přijde druhý den, ozveme se, nikdo nezavolal. Druhý den něco  máme, ale nevíme co to je? Domluva že zavoláme později. Ano přišlo to, hlasí, ok. Dnes přišl papír z pošty a světe div se balík z Nové paky, ale co to v kolonce pltaba je 4300,-  Balík je na poště, volal jsem do obchodu o čtvrt na čtyři, obsluha měmůže najít, alibuje že zavolá hned zpátky, právě je 16:31 a nikdo nevolá
 Balík je na poště, volal jsem do obchodu o čtvrt na čtyři, obsluha měmůže najít, alibuje že zavolá hned zpátky, právě je 16:31 a nikdo nevolá  píšu majiteli jestli si ze mě dělá srandu...
  píšu majiteli jestli si ze mě dělá srandu...Omluva za psaní, ale neposunuje se mi text,když chci doplnit a celé to přepisovat nebudu

Domluvená cena stojanu 2990,-
Pokračování příště...
Od konce řijna do konce ledna se nic nědělo, jen problémy...

. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např.
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. 

a dávno objednal jinde. Neváhal bych napsat i na
  a dávno objednal jinde. Neváhal bych napsat i na 

tak at to dobre dopadne
  tak at to dobre dopadne