Radek píše:Tak jsem to byl dneska poprvý projet a je to nehoráznej mazec![]()
![]()
... Občas to trochu klouzalo, všude bylo mokrý listí, sníh a led... Taky jsem si už jednou ustlal na listí
... ale jakmile jsem se dostal na nějakou hlínu, trávu nebo do pořádnýho bahna, tak to jsem ještě nezažil
.. To je záběr, že by se z toho jeden posr..
Opravdu jsem z toho nadšenej a jsem rád, že jsem to dotáhl do konce, protože tohle za to vážně stojí...
(Xkaři mi jistě prominou)... ale kam se na to hrabe "obyčejný" ježdění po silnici
znám ten pocit,Radek píše:Tak jsem to byl dneska poprvý projet a je to nehoráznej mazec![]()
![]()
... Občas to trochu klouzalo, všude bylo mokrý listí, sníh a led... Taky jsem si už jednou ustlal na listí
... ale jakmile jsem se dostal na nějakou hlínu, trávu nebo do pořádnýho bahna, tak to jsem ještě nezažil
.. To je záběr, že by se z toho jeden posr..
Opravdu jsem z toho nadšenej a jsem rád, že jsem to dotáhl do konce, protože tohle za to vážně stojí...
(Xkaři mi jistě prominou)... ale kam se na to hrabe "obyčejný" ježdění po silnici
Tak to mám trochu z rukyRadek píše:jorge> nechával jsem si to dělat tady u toho pána: http://www.firmy.cz/detail/143614-motos ... ntrum.html
Dělá normálně jen veterány, byl z těch mých kol trochu vedle a pořád nadával na japonce, jak to můžou mít takhle blbě navržený.. Ale za 2 hoďky bylo hotovo a za jedno kolo si řekl 200 babek
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů