Tak za sváry dám ruku do ohně.Mám dostatečnou odbornost na takovéto výrobky.Jenom v rychlosti,zvenku se musí sváry obrousit,jinak překážejí při montáži a zevnitř je moc málo místa na provedení nějakého delšího sváru(nevejde se ani karosářská hubice).Provařené to je ale dostatečně.Nepustil bych z dílny nic co by nebylo OK.radas píše:Venco díky, padly jako ulitíý. nemusel jsem na ně před montáží ani sáhnout.![]()
Ale za svary máš 2-.
stupačky-enduro-Venca
Re: stupačky-enduro-Venca
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Ne, rozviňte to pánové tady, rád se dovím nové věci 
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
Tobě to je stejně na prd.Když budem mluvit o možných metodách které se dají použít,jako je MIG-MAG,TIG atd,nebudeš vědět o čem to je.Pokud nejsi od fochuLiTe píše:Ne, rozviňte to pánové tady, rád se dovím nové věci
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
No slyšel jsem termín svařování Tigem, ale proč by mi to k ničemu nebylo.... rád se dozvím nový věci očemkoli

ok.LiTe píše:No slyšel jsem termín svařování Tigem, ale proč by mi to k ničemu nebylo.... rád se dozvím nový věci očemkoli![]()
čoveče asi by ti to bylo k ničemuLiTe píše:No slyšel jsem termín svařování Tigem, ale proč by mi to k ničemu nebylo.... rád se dozvím nový věci očemkoli![]()
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
kenyo> tak to máš dobrý, já jsem zůstal u pájky a cínu 
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
S pájkou a cínem umím taky, ale třeba bych si jednou chtěl svařit stojan pod moto z jeklů jak máte někteří kluci, ale nevim jak a čim .... máme svářečku na 380V 100kg krávu co se s ní svařovali vagony, že se budou na baráku vařit s tim traverzy, takže to ted stojí v rohu v servisu 
to budete mít nějakou triodinu nebo uněco takového(na elektrody).Bacha aby Vám to nevyndalo kabely ze zdi až to nahodíš,S tím se už dávno nesváří.Pokud o sváření nic nevíš,tak si nic nesvaříš a nebude ti to asi držet.Krom toho když tě u toho někdo chytí,nebo tě někdo napráská máš to za 5000kč.A to je drahej stojanLiTe píše:S pájkou a cínem umím taky, ale třeba bych si jednou chtěl svařit stojan pod moto z jeklů jak máte někteří kluci, ale nevim jak a čim .... máme svářečku na 380V 100kg krávu co se s ní svařovali vagony, že se budou na baráku vařit s tim traverzy, takže to ted stojí v rohu v servisu
Venco nic ve zlemvenca píše:Tak za sváry dám ruku do ohně.Mám dostatečnou odbornost na takovéto výrobky.Jenom v rychlosti,zvenku se musí sváry obrousit,jinak překážejí při montáži a zevnitř je moc málo místa na provedení nějakého delšího sváru(nevejde se ani karosářská hubice).Provařené to je ale dostatečně.Nepustil bych z dílny nic co by nebylo OK.radas píše:Venco díky, padly jako ulitíý. nemusel jsem na ně před montáží ani sáhnout.![]()
Ale za svary máš 2-.Pokud se chceš pustit do diskuze o metodách sváření,čím a jak atd.tak mi napiš soukromou a rád Ti odpovím
Ja sem samouk, do uceni se svarovat mne dohnala vasen ke starym autum.Jak sem slysel kolik chce klempir za blatnik , sem koupil aparaturu a svaroval kde co, kousky plechu, do pozice, ze vsech stran. A vim co je to za kumst vyloudit pravidelnou housenku.
Naposledy upravil(a) radas dne pon 09. úno 2009 17:58:27, celkem upraveno 1 x.
Tak do Prahy odjely 4 páry stupaček............i pro Liteho
No a už mi jich moc nezbývá!!!!!!!! Jelikoš jsem zjistil,že nezbudou ani mě(taky jsem jedny chtěl) tak jich asi pár udělám

Jaryn-počítám s tebou

Jaryn-počítám s tebou
chtel jsem se zeptat jestli by nebyl ještě jeden pár pro mě
OK,takže Jaryn a JariJari píše:chtel jsem se zeptat jestli by nebyl ještě jeden pár pro mě
Už se vyrábí. Příští týden budou hotové.Tak se pak dohodnem jak a kde předat.
venco diky moc za stupacky!! vypadaji fajne
uz se tesim az je nainstaluju na moped 
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Komaxit mě stál nakonec 25kč !! za obě stupačky 
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
to jsem zvědavej, jak to na tom bude držet a jak to bude vypadat po téhle sezóně 
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
je jasný, že špičky budou dole, a za 25kč by mi to bylo popravdě i jedno
nechci jen aby mi to svítilo jako vám ostatním 
presne tak, neni to na paradu, ale na pouzivani a vypada to faaakt dobre a za ty prachy luxus 
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Radkovi jde jen o image

Tak je hotovo.Dejte vědět jak to chcete poslat a nějakou adresuvenca píše:OK,takže Jaryn a JariJari píše:chtel jsem se zeptat jestli by nebyl ještě jeden pár pro mě
Už se vyrábí. Příští týden budou hotové.Tak se pak dohodnem jak a kde předat.![]()