LiTe píše:plesm> já mám učet junior mimi mini takže poplatky nebudeš mít žádný![]()
![]()
JUNIOR

LiTe píše:plesm> já mám učet junior mimi mini takže poplatky nebudeš mít žádný![]()
![]()
... a nebo Jarikovi, kdyby to nestihl opravitK.O.zel píše:tak me napada....dyz je starik organizator...to bude asi znat trasu a nemuze tudiz zavodit...tak by mohl pujcit xt warsheekovi
No já závodit nebudu, budu pendlovat mezi úseky kdyby náhodou...a starat se o hladký průběh závodu. Pokud by jsi chtěl můžeš mi pomoct s některým ze stanovišť pokud tu neseženu lidiWarsheek píše:Dotaz na staříka: je pro účast nutný sedlat XT660 ?
Cestu znám jako jediný já, takže kromě mně může závodit kdokolivLiTe píše:no totr jaryn a stařík nezávoděj neto by byli potom jasní vítězové
Stařík-> mám jednu E-09 90/90-21 s asi polovičním vzorkem. Bude dobrá?Stařík píše:Jen jednu věc bych potřeboval od mých sousedů Jaryn, Totr, Tatar, pokud někde máte, nebo do srazu sjedete, potřeboval bych jednu 21 palcovou pneumatiku, pokud možno neroztrhanou a v trochu dobrém stavu
Pokud by jsi to stihnul tak počítám poslední jezdci budou startovat kolem desáté, možná i později podle počtu lidí. Nebo bychom si pak ještě zavolali v sobotu co a jakCeGo píše:tak já bych se jistě taky zůčastnil, ale nevím jestli stihnu prijet 4, a když jo tak určitě né ráno.. takže se mnou raději nepočítat
.. ale určitě chci přijet tak na jednu či dvě noci !! Hned v tom týdnu mám totiž naplánovanou dovolenou na Vranově pod stanem.. Abych se z toho stanování neopupínkoval
Je to jen na jeden závod, potom ji zase vrátím, jen jde o to, aby nebyl rozsekaná, jinak vše OK.totr píše:Stařík-> mám jednu E-09 90/90-21 s asi polovičním vzorkem. Bude dobrá?Stařík píše:Jen jednu věc bych potřeboval od mých sousedů Jaryn, Totr, Tatar, pokud někde máte, nebo do srazu sjedete, potřeboval bych jednu 21 palcovou pneumatiku, pokud možno neroztrhanou a v trochu dobrém stavu
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů