.. Zatím vůbec nemám tušení jaký pořídim, ale určitě nějaké dvojsklo a dobře větrané
 .. Zatím vůbec nemám tušení jaký pořídim, ale určitě nějaké dvojsklo a dobře větrané  
 . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
 .. Já právě pod ty lyžařský zatím nosím normál dioptrické brýle (čočky jsou ve výrobě
 .. Já právě pod ty lyžařský zatím nosím normál dioptrické brýle (čočky jsou ve výrobě  ) a stačí zastavit na 5-10 vteřin a už je zamlženo
 ) a stačí zastavit na 5-10 vteřin a už je zamlženo  

Je fakt super
  Je fakt super
 z bezpecnostnich duvodu to tu nemuzu napsat a popsat, Radek by zase kopiroval
  z bezpecnostnich duvodu to tu nemuzu napsat a popsat, Radek by zase kopiroval   

A já do dneška jsem myslel,že krk a šíje je to samé.Zase jsem chytřejšíLiTe píše:já jsem rozhodně pro plexi, měl jsem cross a brejle, ted mam endurackou s plexi a to je pohoda, s crossovou mě po celodenní vyjíždce bolel krk a šíje. Ted nic
Jsou endurácký s vyndávacím plexy a pak tam jdou i brejle.pepextx píše:příští tejden v pátek jedu na výstavu MOTOCYKL do práglu a chtěl bych tam pořídit nějakej kýbl na květák ale stále nevim jestli motokrosovou a brejle nebo tu enduráckou s plexi!!!oboje má své pro i proti!
DÍKY ZA NÁZORY
 To je zrovna ta přílba co jsem tady na ní nechal odkaz http://www.yshop.cz/prilba-tourx-3-black+dp133910/
 To je zrovna ta přílba co jsem tady na ní nechal odkaz http://www.yshop.cz/prilba-tourx-3-black+dp133910/Můžu porovnat akorát klasickou integrálu a MX helmu bez plexi...pepextx píše:příští tejden v pátek jedu na výstavu MOTOCYKL do práglu a chtěl bych tam pořídit nějakej kýbl na květák ale stále nevim jestli motokrosovou a brejle nebo tu enduráckou s plexi!!!oboje má své pro i proti!
DÍKY ZA NÁZORY
 .
 .
Radek píše:Můžu porovnat akorát klasickou integrálu a MX helmu bez plexi...pepextx píše:příští tejden v pátek jedu na výstavu MOTOCYKL do práglu a chtěl bych tam pořídit nějakej kýbl na květák ale stále nevim jestli motokrosovou a brejle nebo tu enduráckou s plexi!!!oboje má své pro i proti!
DÍKY ZA NÁZORY
Do uzavřený helmy skoro nefouká, je v ní relativní ticho a po delších cestě tě v ní tolik nebolí hlava. Každopádně když jsem s ní jel nějakej fyzicky náročnější terén, tak jedině s otevřenym plexi a i tak to nebylo ono. Neproudí tam tolik čerstvýho (studenýho) vzduchu a po chvíli jsem z toho byl dost malátnej.
Takže pokud budeš jezdit jen po silnicích a nebo semtam nějakou polňačku, určitě ber integrálu nebo nějakého toho "hybrida" s plexi

vasek > a nemoh bys tu napsat odkaz jenom měvasek píše:tatar> az poridim obroucky, tak ti vokazu brejlickyz bezpecnostnich duvodu to tu nemuzu napsat a popsat, Radek by zase kopiroval

,Radek to jako nebude číst
 ,Radek to jako nebude číst   že jo Radku
 že jo Radku no nevim........  zejtra pro ne asi pudu, tak sem hodim link pak
 no nevim........  zejtra pro ne asi pudu, tak sem hodim link pak   ale kupuju obycejny cerny bez laku, v laku sou sice luxusni, ale o 6kil drazsi
 ale kupuju obycejny cerny bez laku, v laku sou sice luxusni, ale o 6kil drazsi   + mam tu na ne uz pripraveny dalsi spesl sklo
  + mam tu na ne uz pripraveny dalsi spesl sklo   ..... pokud chces ale neco hodne odolnyho proti mlzeni, tak zkus SMITHy v uprave ENDURO, napr. FUEL ENDURO, WARP ENDURO, INTAKE ENDURO - dvojite sklo + pruduchy ve skle, ale pocitej se snizenym pruzorem v oblasti oboci prave diky tem pruducham v tom skle
 ..... pokud chces ale neco hodne odolnyho proti mlzeni, tak zkus SMITHy v uprave ENDURO, napr. FUEL ENDURO, WARP ENDURO, INTAKE ENDURO - dvojite sklo + pruduchy ve skle, ale pocitej se snizenym pruzorem v oblasti oboci prave diky tem pruducham v tom skle  
vasek píše:taky sem na ni koukal, celkem se mi i libi, ale jen ta cerna, zbytek je jako zlej sen ten design, nemuzu si pomoct no
jinak ja od HJC vozim krosovou karbonku (1200g!) a sem maximalne spokojenej, ma perfektni odvetravaci system a skvele sedne na hedku, akorat v desti je to peklo no (nad 70 km/h), kazda kapka je jako jehla, ale na to s.re pes
......jinak z tehle zavrenych se mi vzdycky libily ARAIky, ale ted u me nema konkurenci UVEX ENDURO CARBON
klobouk dolu, to je pracicka

ale chtej za to raketu
  ale chtej za to raketu  
Zdravím chlapivenca píše:Jsou endurácký s vyndávacím plexy a pak tam jdou i brejle.pepextx píše:příští tejden v pátek jedu na výstavu MOTOCYKL do práglu a chtěl bych tam pořídit nějakej kýbl na květák ale stále nevim jestli motokrosovou a brejle nebo tu enduráckou s plexi!!!oboje má své pro i proti!
DÍKY ZA NÁZORYTo je zrovna ta přílba co jsem tady na ní nechal odkaz http://www.yshop.cz/prilba-tourx-3-black+dp133910/
 Taky bych to rád oživil toto téma. Jelikož taky přemyšlim nad novou helmou a chci se zeptat. Po městě a jen tak klidna jizda určitě bych chtěl a bral mx přilbu a zrcadlovky brejle
 Taky bych to rád oživil toto téma. Jelikož taky přemyšlim nad novou helmou a chci se zeptat. Po městě a jen tak klidna jizda určitě bych chtěl a bral mx přilbu a zrcadlovky brejle   Ale na delší vyjižďky určitě Enduro, ale 2 helmy se mi kupovat nechce takže jsem take přemyšlel jak kolega tady. Koupit nějakou dobrou Endoru helmu s vyndávacím plexi a hodit si tam brejle. Nema někdo nějaky nový odkaz na helmu kterou ji takhle použival? Když vyndam plexi tak by se tam přece mohli vejit každé bryle ne?
 Ale na delší vyjižďky určitě Enduro, ale 2 helmy se mi kupovat nechce takže jsem take přemyšlel jak kolega tady. Koupit nějakou dobrou Endoru helmu s vyndávacím plexi a hodit si tam brejle. Nema někdo nějaky nový odkaz na helmu kterou ji takhle použival? Když vyndam plexi tak by se tam přece mohli vejit každé bryle ne?  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 hostů