Leo Vince z UK .. půjde někdo?
Leo Vince z UK .. půjde někdo?
Tak se mi ten nákup z UK zalíbil , takže sem se asi rozhodl, že si pořídím Leáče
našel jsem na ebay nabídku za 370GBP i s poštou .. přesně tady: http://cgi.ebay.co.uk/Exhaust-Leovince- ... 240%3A1318
Jelikož teď libra padá a padá .. už je pod 29,- .. tzn. 370x29 = 10730,- včetně pošty a méně, tak sem si začal s tou myšlenkou reálně pohrávat.
Šel by do toho někdo se mnou? Kdbych bral třeb dvoje mohl by dát lepší cenu Jinak jak je vidět je to tzv. Power Seller s obrovským feedbackem a platba je přes paypal takže netřeba se čehokoliv bát.
Všechno bych samozřejmě zařídil .. porodávám a nakupuju na ebay běžně. Pokud by někdo něco našel na ebay není problém se domluvit
takže co pánové
našel jsem na ebay nabídku za 370GBP i s poštou .. přesně tady: http://cgi.ebay.co.uk/Exhaust-Leovince- ... 240%3A1318
Jelikož teď libra padá a padá .. už je pod 29,- .. tzn. 370x29 = 10730,- včetně pošty a méně, tak sem si začal s tou myšlenkou reálně pohrávat.
Šel by do toho někdo se mnou? Kdbych bral třeb dvoje mohl by dát lepší cenu Jinak jak je vidět je to tzv. Power Seller s obrovským feedbackem a platba je přes paypal takže netřeba se čehokoliv bát.
Všechno bych samozřejmě zařídil .. porodávám a nakupuju na ebay běžně. Pokud by někdo něco našel na ebay není problém se domluvit
takže co pánové
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: Leo Vince z UK .. půjde někdo?
http://cgi.ebay.co.uk/NEW-Yam-XT660-XT- ... 240%3A1318
tohle je tam taky k mání pokud někdo Leo neumusí ale asi to nebude homo
tohle je tam taky k mání pokud někdo Leo neumusí ale asi to nebude homo
cena pekna, takze ses konecne rozhoupal jo? neco bych tam vzal, ale nemaji to tam, takze nic no
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
No jo to je přímo luxusní cenovka Jdi do toho kenájo
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
Ty jestli si z tama budeš něco objednávat, tak dej určitě vědět. Ja bych si z tama koupi filtr KaN je tam za super ceny na naše 1000,-
Že bychom to dali na jednou...dík
Že bychom to dali na jednou...dík
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
knko bych vzal taky
Toš já vás v tom ogaři nenechám, KNko objednejte aj me pls
kenyo - tak jak, budeš něco objednávat , už by tady byl o 3 KaN filtry zájem
musím vás zklamat pánové.. ten co prodává KN tam udává že posílá only to UK .. zkusím mu eště napsat jeslti by poslal do čr a případně za kolik
...dík ...
- Milala
- Kontaktovat uživatele:
[Kenyo, co všechno je v tom balení-stačí opravdu jen sundat originály, napojit na svody pod motorem a přidělat k rámu nebo tam budou třeba nějaký vylomeniny. Ta cena je tak zajímavá, že po nich pokukuju a možná by slevil když budeme aspoň dva.
XT660X....eXTra potěšení
čoveče Mílo já vlastně ani nevím .. předpolkládám, žeje to přesně tak jak píšeš.. přendám a jedu. Možná by nám mohl pomoct někdo kdo kupoval Lea a instaloval. Jinak pokud bys o tom vážně přemýšlel tak mu jdu hned psát
jinak ten prodejce je shop. ... http://stores.ebay.co.uk/Isle-of-man-st ... mototopgun
- Milala
- Kontaktovat uživatele:
hoď mi sem na sebe dyžtak mobil-nebo do SZ please. Šel bych do nich, ale rychle než se kurz zas pose.ekenyo píše:jinak ten prodejce je shop. ... http://stores.ebay.co.uk/Isle-of-man-st ... mototopgun
XT660X....eXTra potěšení
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
jo jen se vejfuky sundaj a nandaj se stejně jako originály. Nic to není, práce na 10 min
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
Já ja mám, a přesně jak říká Lite-sundáš staré a namontuješ nové
já taky prosím , ale já je tam dám za 8 minut
Mám taky a musel jsem trochu roztáhnout svody od sebe cca2cm,jinak by klepala pravá strana o zadní stupačku,ale je docela možné že jsem koupil nějaké zmetky.... Není to ale žádný problém stačí povolit tu objímku pod motorem.
- Milala
- Kontaktovat uživatele:
Tak hoší,
ten Taliján nám je dá při odběru 2 sad za 330 EUR sadu, což je kolem 8500,-.
Chcete se ještě někdo přidat? Možná by šel ještě níž...
ten Taliján nám je dá při odběru 2 sad za 330 EUR sadu, což je kolem 8500,-.
Chcete se ještě někdo přidat? Možná by šel ještě níž...
XT660X....eXTra potěšení
Jarynn> asi mas naky z pondelni nebo patecni smeny ....... btw, zkousel si nejdriv natacet ten mezisvod bez toho aniz bys dotah objimky na koncovce?
Milalalala> tak to je vostra cena pane
Milalalala> tak to je vostra cena pane