Měl bych na vás rovnou jeden dotaz. Je možný v commanderu přepínat různé mapy doma v garáži? Že bych si tam třeba nahrál mapu pro KN + akrapy, KN + akrapy s tlumivkama a KN + originály a přepínal to podle toho, co tam zrovna budu mít?

. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.

. Na 08 se ti to nehodí. Ta 5 je dělaná na 09 ročníky. Ale zavolej tam...já jsem se domlouval přes maila. Bral bych to taky
 . Na 08 se ti to nehodí. Ta 5 je dělaná na 09 ročníky. Ale zavolej tam...já jsem se domlouval přes maila. Bral bych to taky  .Je ta 5 levnější než ten starej PWCMR. Třeba by byla množstevní sleva
 .Je ta 5 levnější než ten starej PWCMR. Třeba by byla množstevní sleva  .
 . A to z duvodu, že PWC5 společně s lambda sondou, která je stejně ted pouze vyrobena pro model 09( a na 07 a 08 se bude postupem času dovyrábět), s porovnáním PWC3 není žádný zřetelný rozdíl - jelikož se jedná o jednoválec.
  A to z duvodu, že PWC5 společně s lambda sondou, která je stejně ted pouze vyrobena pro model 09( a na 07 a 08 se bude postupem času dovyrábět), s porovnáním PWC3 není žádný zřetelný rozdíl - jelikož se jedná o jednoválec.

Zvladnul bys stahnout tu mapu do PC a poslat mi ji, pls?LiTe píše:3kkč za jednu mapu je teda docela maso, protože já jsem měl svou individuální mapu jen v hodinový práci, což je cca 400kč

. Ale prej je podobná nějaký mapě, která je uvedená na webu pwc.com, že z tý vycházel..... ale ze který
. Ale prej je podobná nějaký mapě, která je uvedená na webu pwc.com, že z tý vycházel..... ale ze který   to se nepamatuju
 to se nepamatuju  

Petik.p píše:jde koupit commnader na jinou motku. třeba čtyřválec, a nahrát tam mapu na xt 660 x? Bude to fičet?

A jak to funguje vevnitř, to nevím.. Zda pracuje pouze na základě nahrané mapy, ( programu ) jako pc, kde když se nahraje jiný systém, tak zase pro změnu pracuje podle něj
 A jak to funguje vevnitř, to nevím.. Zda pracuje pouze na základě nahrané mapy, ( programu ) jako pc, kde když se nahraje jiný systém, tak zase pro změnu pracuje podle něj  Nebo je to vnitřní ústrojí vyrobeno jen pro jeden tip?
 Nebo je to vnitřní ústrojí vyrobeno jen pro jeden tip? 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 28 hostů