Jasně, nespěchám na to ZlatoLiTe píše:Nepočítal, protože jsem tam dneska nachcal jen za stokorunu abych dojel vůbec domů. Příště předsedo. Všechno bude

Jasně, nespěchám na to ZlatoLiTe píše:Nepočítal, protože jsem tam dneska nachcal jen za stokorunu abych dojel vůbec domů. Příště předsedo. Všechno bude

. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího. tak 3 litříky né
 tak 3 litříky né  
Jojo moje Lady se pohybuje mezi 3-4lLiTe píše:Kolik má vůbec ta tvoje sériová bejbyna spotřebičku ?tak 3 litříky né

LiTe píše:moje tak 10-12l/200km

si asi dám na sraze tak jedno pivínko
 si asi dám na sraze tak jedno pivínko   budu šetřit
 budu šetřit   tak doufám, že ten tvůj závod nebude moc dlouhej, staříku
 tak doufám, že ten tvůj závod nebude moc dlouhej, staříku  
Lite?! za tolik my nejezdilo ani auto TO tam máš naroubovanej motor z boinguLiTe píše:moje tak 10-12l/200km

Závod bude na celů sobotu.LiTe píše:Stařík> právě, a to to chce Radek tahat všemožnejma prdelkamasi asi dám na sraze tak jedno pivínko
budu šetřit
tak doufám, že ten tvůj závod nebude moc dlouhej, staříku
 Po 150km bliklo hladový očko, natankoval za kilo a hned je z toho spotřeba 12l/100
 Po 150km bliklo hladový očko, natankoval za kilo a hned je z toho spotřeba 12l/100  
 ale očko nebliklo, bliknul první trip a pak další znova od nuly a svítil celou dobu
 ale očko nebliklo, bliknul první trip a pak další znova od nuly a svítil celou dobu  
Stařík - to máš teda pěkně lehkou ruku, mě to bere průměrně 5,5 lStařík píše:Jojo moje Lady se pohybuje mezi 3-4lLiTe píše:Kolik má vůbec ta tvoje sériová bejbyna spotřebičku ?tak 3 litříky né

No taky se mi zdá, i když sem zkůšal ostřeji tak sem měl kolem 4,5LiTe píše:DoDo> ty vole to je nějak hodně ne?

No já myslím že jezdím plíseňLiTe píše:DoDo> ty vole to je nějak hodně ne?
 žádný závody. A spočítaný to mám sichr dobře, protože vždy tankuju do plný až po špunt a píšu si kiláky.
 žádný závody. A spočítaný to mám sichr dobře, protože vždy tankuju do plný až po špunt a píšu si kiláky.DoDo píše:No já myslím že jezdím plíseňLiTe píše:DoDo> ty vole to je nějak hodně ne?žádný závody. A spočítaný to mám sichr dobře, protože vždy tankuju do plný až po špunt a píšu si kiláky.

Já teda nevim-máme to u nás kopcovitý a když mě to má bavit, je to brzda, plyn a tankuju co 250 kiláků tak za těch 12, 13 litrů. Asi by se dalo jet za míň.DoDo píše:No já myslím že jezdím plíseňLiTe píše:DoDo> ty vole to je nějak hodně ne?žádný závody. A spočítaný to mám sichr dobře, protože vždy tankuju do plný až po špunt a píšu si kiláky.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 22 hostů