Ladaky
- melloun
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ladaky
http://www.dkracing.cz/tuning-detail/xt-660-r/ jak to vychází cenove?.. neni to lepsi koupit vsechno najednou od nich a rovnou ti to nejspis seridej na brzde.
melloun
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Za Akrapi jsem dával 17200kč,nevím jak si stojí cena teď a KNko vyšlo něco kolem 14ti set,pwc jsem cenu nehledal.Tak asi tak no. 

Včera sem poprvé
nakopnul mašinu s Leošema a pánové,je to úplně jiné kafe
i bez KN filtru.. je to masakr

i bez KN filtru.. je to masakr

- Milala
- Kontaktovat uživatele:
neprovokuj, my je teď teprv nakupujem a s tim Talijánem je to teda domluva...Miki píše:Včera sem poprvénakopnul mašinu s Leošema a pánové,je to úplně jiné kafe
![]()
![]()
i bez KN filtru.. je to masakr![]()
XT660X....eXTra potěšení
Milala > ne nadarmo se říká ,je to domluva jak s taliánem
,jo a ještě hoši ...jte si jisti že je to cena za dva kusy
oni totiž taliáni hrozně rádi všechno počítají na kusy

Tak, dnes ráno sem byl přezout obě kola,s kámošem mekánikem jsme je pak namontovali a oficiálně sem to i s Leošema hned protáhnul po ulici,je to bomba,Leoše bratMilala píše:neprovokuj, my je teď teprv nakupujem a s tim Talijánem je to teda domluva...Miki píše:Včera sem poprvénakopnul mašinu s Leošema a pánové,je to úplně jiné kafe
![]()
![]()
i bez KN filtru.. je to masakr![]()

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem až v podstatě dneska projel pořádně akrapy a ... měl jsem je otevřené a jelo to hůř jak s originálama
. Nebo mi to tak alespoň přišlo. Doufám, že po namontování KN to bude
, pže pwcmnd se mi kupovat vážně nechce 

Tak to sem zvedav,kdyz ti to KNko pomůže,zkusím ho takyRadek píše:Tak jsem až v podstatě dneska projel pořádně akrapy a ... měl jsem je otevřené a jelo to hůř jak s originálama. Nebo mi to tak alespoň přišlo. Doufám, že po namontování KN to bude
, pže pwcmnd se mi kupovat vážně nechce

Stále víc mě to utvrzuje v názoru, že laďáky, filtr, pwcm
pro mě vyhozené peníze a výsledek žádný 

no ale ten tóóóóóón....ten tóóón
o nic jinyho mi nejde
dalsi plusy co ladaky nesou je ze budu lehci a budu slyset v provozu....

Ano tóooooooooooooooooooon...
. Konečně nejezdím na babetě
. A když jedu po městě tak střílím po lidech...to je paráda
.

tak to buď rád, že nejezdíš za kozlem, ten střílí po lidech i bez laďáků, kord, když žral předtim třeba čočku 

zdar hoši, potřebuju radu, koupil sem laďáky leo vince a zdá se mi že to ztratilo trochu vršek, je to normální? a kdybych dal kn jestli se to zlepší nebo ne?
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
fanda> kn se to nezlepší, jen ochudíš směs, bude ti to střílet a víc cukat na spodku.Ale nezlepšíš to. Vyzkoušej vložky, která ti bude nejvíc sedět 

...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
fanda> tak to jsme na tom úplně stejně. Od spodu to tahá krásně, ale ten vršek
.. Nejdřív jsem si myslel, že je to jen můj subjektivní pocit, ale koukám, že to asi nebude jen zdání..
Jinak s tim KNkem.. Dneska jsem ho tam dal - a nepoznal jsem absolutně vůbec nic. Žádný rozdíl. No asi to budu řešit tak, že tam vrazim ucpávky (pže s nima to tahá pěkně i na vrchu) a až budu někdy k XT pořizovat malé endurko, tak asi půjdou do světa. Počítám, že za rok zas tak na hodnotě neztratí.

Jinak s tim KNkem.. Dneska jsem ho tam dal - a nepoznal jsem absolutně vůbec nic. Žádný rozdíl. No asi to budu řešit tak, že tam vrazim ucpávky (pže s nima to tahá pěkně i na vrchu) a až budu někdy k XT pořizovat malé endurko, tak asi půjdou do světa. Počítám, že za rok zas tak na hodnotě neztratí.
Jen z lidí tahají peníze
Radku Kozel čeká na laďáky, tak už máš potencionálního kupce 

tak sem do leáčů vrazil homovložky a řekl bych že to jede jak serie, akorát to má trochu lepší hlas oproti těm origo, na ty otevřený se sítkem to mělo zvuk pěknej, ale zdálo se mě že je to líný, toť je muj názor
radek> taky by me zajimalo, co si od toho cekal
dyt si do toho sel s tim, ze vykonove to nic neudela, max naky 2-3 kone............ ja myslel, ze si chtel jen lepsi zvuk