Ladaky
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ladaky
Jo slo mi hlavne o zvuk, jen jsem necekal, ze to bude mit tak znatelny ubytek vykonu ve vyssich otackach 

Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Měli jste si koupit pořádný Lasery. Jezdí mi to dobře,spodek lepší a vrch tak nastejno. 

- CeGo
- Kontaktovat uživatele:
Já tam teda dal homousske vlozky a az na to, ze to melo zvuk jak kdybych tam mel elektromotor, tak zadny jiny rozdil jsem nepoznal.. Vykon stejny.. Akorat jsem musel na volnobeh obcas proturovat abych vubec vedel jestli mam jeste nastartovano
...Vlozky mely premieru, kdyz jsem ty ladaky koupil, tak prvni jsem je nenamontoval ale vymontoval vlozky
.. Tak jsem ujel tak 15 km, vratil se z5 domu vytahnul vlozky, a pak uz jsem mel zas ten usmev... jak je tomu vzdy, kdyz posloucham koncert pana Akrapovice
..

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Sezim> no já myslim, že jen na sosnový bude pekelnej rachot 

...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
ahoj, měnil už někdo z vás vatu v LV X3? Brácha musel sundat laďáky a jezdí zase s originálama, protože ho začaly bolet uši z toho věčnýho střílení a navíc ani po hodině chladnutí v garáži se nedalo ke koncovkám přiblížit aniž by se o ně člověk pěkně nepopálil
) Laďáky kupovány nové, teď mají najeto asi 10 000km svižným tempem. Při absenci vaty rapidně vzrostla četnost cukatury, ubylo ze zátahu odspoda a pocitově motorka víc jede na špici otáček. Takže se chci poptat- jakou vatu koupit? Kolik toho koupit? Kde to koupit? Jak to nasoukat zpátky do vejfuků? Díky !
Jedna malá úprava; tahle vata může bejt dobrá a jeden balík by měl v pohodě vystačit na jednu koncovku Leoše. Pořád ale nevím jak na to... rozvrtat... a... přenýtovat???
PS: Teď když je možnost zpětně porovnat sériový laufy a LV X3 bez dB eateru, musím říct, že s LV se ta motorka vážně probudí strašně hodně ve všech směrech. Já už se těším na tu novou vatu, aby to zase jezdilo a znělo tak dobře jako dříve.¨

Jedna malá úprava; tahle vata může bejt dobrá a jeden balík by měl v pohodě vystačit na jednu koncovku Leoše. Pořád ale nevím jak na to... rozvrtat... a... přenýtovat???
PS: Teď když je možnost zpětně porovnat sériový laufy a LV X3 bez dB eateru, musím říct, že s LV se ta motorka vážně probudí strašně hodně ve všech směrech. Já už se těším na tu novou vatu, aby to zase jezdilo a znělo tak dobře jako dříve.¨
- Milala
- Kontaktovat uživatele:
a doprdele-už po 10000? Začínám mít pocit, že se těma laďákama nadělá víc problémů než radosti. Ještě že to aspoň řve. Taky mám dojem, že je ten vršek horší jak už to pár lidí psalo. Mám teda tu nejkratší variantu vložky a mřížku.
Možná by stálo za to kontaktovat výrobce, případně dovozce, co se s tou vatou dělá. Kdyby se ti do toho nechtělo, tak tam napíšu, samotnýho mě to zajímá a s Talijánama jsem byl v poslední době docela v kontaktu
Kdo má vatu, mění vatu
Možná by stálo za to kontaktovat výrobce, případně dovozce, co se s tou vatou dělá. Kdyby se ti do toho nechtělo, tak tam napíšu, samotnýho mě to zajímá a s Talijánama jsem byl v poslední době docela v kontaktu

Kdo má vatu, mění vatu

XT660X....eXTra potěšení
Zkusil bych kontaktovat nejake vyrobce ladaku v CR. Myslim, ze by laufy za par stovek precpal.
http://www.raas-mx.com/raaspack.html
http://www.raas-mx.com/raaspack.html
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
já mám už taky v pravym vejfuku vylítáno, sharon to kdyžtak dělá taky, navíc, já mám výhodu, že mi to udělají zdarma

...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
http://www.tomaxmoto.cz/tomax.htm , tady by to mohlo být ok.
to mi povídej že tys tam někdy měl vatu v těch práskačíchLiTe píše:já mám už taky v pravym vejfuku vylítáno, sharon to kdyžtak dělá taky, navíc, já mám výhodu, že mi to udělají zdarma![]()

Tak jsme psali do HD comu, jestli jako nemají nějakej smluvní servis či jinej kontakt pro jimi dovážený Leo Vince laufy. Další má prosba se týkala výběru vaty a nastínění postupu při její výměně. Čekáme na odpověď.
Pak jsme se pídili na netu po nejvhodnější vatě a podle příspěvků a rad všude možně nám z toho asi fakt vychází nejlíp tohle: http://www.profimotomode.cz/vata-do-vyfuku-4t
Teď jsem akorát psal do Profi Moto Mode jestli jedno to balení vystačí na naplněni obou koncovek X3. Čekám na odpověď. Jestli bude v pohodě stačit jeden balík, zajdu ještě koupit nějaký nejty a jde se na to...
) pak bych případně povyprávěl a nafotil.
Co jsem se dnes dozvěděl: Ne ! Obyčejné skelné vatě... prý je to hotovej pohřeb pro ty, co jedou za váma. Proti ní hovoří i krátká životnost.
Ne ! Rotaflexům, Rockwoolům a všem podobným vatám vhodným na zateplování baráků. Nezřídka došlo v těle výfuku k jejich tepelné přeměně ve skleněné střepy.
Údajně se doporučuje pouze použití bílé speciální "neprášivé" vaty.
Pak jsme se pídili na netu po nejvhodnější vatě a podle příspěvků a rad všude možně nám z toho asi fakt vychází nejlíp tohle: http://www.profimotomode.cz/vata-do-vyfuku-4t
Teď jsem akorát psal do Profi Moto Mode jestli jedno to balení vystačí na naplněni obou koncovek X3. Čekám na odpověď. Jestli bude v pohodě stačit jeden balík, zajdu ještě koupit nějaký nejty a jde se na to...

Co jsem se dnes dozvěděl: Ne ! Obyčejné skelné vatě... prý je to hotovej pohřeb pro ty, co jedou za váma. Proti ní hovoří i krátká životnost.
Ne ! Rotaflexům, Rockwoolům a všem podobným vatám vhodným na zateplování baráků. Nezřídka došlo v těle výfuku k jejich tepelné přeměně ve skleněné střepy.
Údajně se doporučuje pouze použití bílé speciální "neprášivé" vaty.
Absorpční vata 25mm do
1250°C.... 200Kč
tahle by to měla být. jen sem to přetáhl z té stránky co sem vám tam dával. Si to od něj objednejte...
1250°C.... 200Kč
tahle by to měla být. jen sem to přetáhl z té stránky co sem vám tam dával. Si to od něj objednejte...
Sezim píše:Absorpční vata 25mm do
1250°C.... 200Kč
To je od toho Vajdy...vidíš, na ty stránky jsem čuměl ale tohle jsem úplně přehlídnul. Díky.

-
- Kontaktovat uživatele:
Ja sem taky zastance origo laufu. Kdyz sme tak u toho nechce nekdo prodat pravou origo koncovku? Nebo aspon ten cernej konec na nejtech 

proč jsi tam na nich nenechal ty nádherný tovární polepy